Αλλοι 7 παράνομοι οίκοι ανοχής
Ελέγχους σε 21 οίκους ανοχής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, εκ των οποίων οι επτά λειτουργούσαν παράνομα, πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι αστυνομικές αρχές.
Στη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα, εκ των οποίων 13 αλλοδαπές γυναίκες, και ένας Ελληνας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων ατόμων.
Παράλληλα, από υπαίθριους χώρους, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας 24 εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων 22 αλλοδαπές και δύο Ελληνίδες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα. Οι γυναίκες αυτές είχαν εξετασθεί στο παρελθόν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
πηγή: www.protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Άγιος Δημήτριος: Πέντε συλλήψεις για οπαδική βία – Εντοπίστηκαν όπλα και 302.000 ευρώ!
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Αστυνομικός παραβιάζει κόκκινο, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και σκοτώνει 63χρονο μοτοσικλετιστή
- ΕΝΦΙΑ 2026: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά - Πότε πληρώνεται η πρώτη δόση και ποιοι παίρνουν έκπτωση 50%
