Γιώργος Τζάνος: Στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καράτε

Newsroom
O Γιώργος Τζάνος έχει την ευκαιρία να γίνει για 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο καράτε

bet365

O Γιώργος Τζάνος έχει την ευκαιρία στη Γουαδαλαχάρα της Ισπανίας να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά στην καριέρα του.

Με μια σπουδαία επιτυχία από τον Γιώργο Τζάνο άρχισε για την εθνική ομάδα καράτε το 58ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών στην Γουαδαλαχάρα της Ισπανίας.

Ο Γιώργος Τζάνος εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό της κατηγορίας +84κ. κούμιτε και την Κυριακή (26/2) θα παίξει για το χρυσό μετάλλιο με τον Γάλλο, Μεχντί Φιλαλί.

Ο 34χρονος πρωταθλητής στον 1ο γύρο νίκησε τον Ρουμάνο, Κονσταντίν Τσιπριάν με 8-0, στο 2ο γύρο τον Βόσνιο Ανές Μπόσταντζιτς με 1-0, στον 3ο τον Κροάτη, Άντζελο Κβέσιτς με 1-0 και στον ημιτελικό τον Τούρκομ, Φατίχ Σεν με 2-0.

Ο Τζάνος εξασφάλισε ένα ακόμα μετάλλιο από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και προστίθεται στην πλούσια συλλογή του, που άρχισε με τα ασημένια μετάλλια στο Ταλίν το 2008 και στο Ζάγκερμπ το 2009 και τώρα έχει την ευκαιρία να φθάσει στα τέσσερα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία ανδρών. Έχει γίνει πρωταθλητής Ευρώπης το 2011 στη Ζυρίχη (ομαδικό), στην Τενερίφη το 2012 και στο Τάμπερε το 2014.

 

Τελευταία Νέα