Στην πέμπτη θέση της γενικής η Καραχάλιου μετά την πρώτη μέρα

Στην πέμπτη θέση της γενικής η Καραχάλιου μετά την πρώτη μέρα

bet365

Δεν πήγε καλά η δεύτερη κούρσα της Βασιλείας Καραχάλιου στα Laser Radial.

Μετά την δεύτερη θέση στην πρώτη ιστιοδρομία των laser radial, η δεύτερη κούρσα δεν πήγε καλά για την Βασιλεία Καραχάλιου.

Η Ελληνίδα ιστιοπλόος τερμάτισε 19η, με αποτέλεσμα να πέσει στην 5η θέση της γενικής κατάταξης με 18 βαθμούς.

Βέβαια μπορεί στην πορεία να διαγράψει την κούρσα, αν αυτή θα είναι η χειρότερή της και παράλληλα θα παραμείνει στην διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Τρεις κούρσες έγιναν στα RSX ανδρών, με τον Βύρωνα Κοκκαλάνη στην τρίτη ιστιοδρομία να τερματίζει 10ος. Ετσι, μετά το τέλος της πρώτης ημέρας βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής κατάταξης με 18 βαθμούς.

Οσον αφορά την Κατερίνα Διβάρη, στην πρώτη κούρσα στα RSX γυναικών, έμεινε στην 19η θέση και στην δεύτερη στην 18η για να βρεθεί στην 18η θέση της γενικής κατάταξης με 37 βαθμούς.. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί άλλη μία κούρσα στην κατηγορία.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.