Ο ΙΟΠ τίμησε τα μέλη της Ολυμπιακής ιστιοπλοϊκής ομάδας

Ο ΙΟΠ τίμησε τα μέλη της Ολυμπιακής ιστιοπλοϊκής ομάδας

bet365

Σε μια ξεχωριστή βραδιά ο ΙΟΠ υποδέχτηκε τα μέλη της Ολυμπιακής ιστιοπλοϊκής ομάδας στις εγκαταστάσεις του λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι στο Τόκιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η "χρυσή" Ολυμπιονίκης Αιμιλία Τσουλφά με την Αριάδνη Σπανάκη, οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, ο Ολυμπιονίκης Βύρωνας Κοκκαλάνης, ο Γιάννης Μιτάκης, η Βασιλεία Καραχάλιου η Κατερίνα Δίβαρη αλλά και οι προπονητές Νικόλας Κακλαμανάκης, Μιχάλης Μηλαίος, Τόμας Έσεζ, Ζαν Μαρκ Φάντης.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας ο πρόεδρος Γιάννης Παπαδημητρίου τόνισε:

«Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς είναι το σπίτι όλων των ιστιοπλόων, εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι λοιπόν και εμείς οι συνεχιστές αυτής της Ολυμπιακής ιστορίας του ομίλου, συγκεντρώσαμε όλη την Ολυμπιακή ομάδα στο σπίτι τους, με τις οικογένειες, προπονητές, φίλους και τους χορηγούς τους.

Ευχόμαστε σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία και να ζήσουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή όσο καλύτερα μπορούν και να είναι σίγουροι ότι το μετάλλιο θα έρθει! Εδώ θα είμαστε και πάλι να γιορτάσουμε την επιστροφή τους με τις σημαίες μας ως ενθύμιο. Ζήστε το!»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.