Athens International Sailing Week: Σειρά των ολυμπιακών κατηγοριών στον Σαρωνικό

Newsroom
Athens International Sailing Week: Σειρά των ολυμπιακών κατηγοριών στον Σαρωνικό

bet365

Η «30η Athens International Sailing Week 2021», που διοργανώνει η ΕΙΟ με τη συνεργασία 6 ναυτικών ομίλων, συνεχίζεται από αύριο με τη διεξαγωγή της δεύτερης φάσης.

Συγκεκριμένα θα γίνουν οι ιστιοδρομίες όλων των ολυμπιακών κατηγοριών, κάποιες από τις οποίες είναι καινούργιες (470 mixed και IQFOIL) και γι’ αυτό ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Άλλωστε, ταυτόχρονα θα διεξαχθούν και τα πανελλήνια πρωταθλήματα, από τα οποία θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες, οπότε λογικό είναι να γίνει μάχη.

Ο Ν.Ο.Π Φαλήρου θα διοργανώσει τα 470 mixed, τα Nacra 17 και τα 49er, ο Ν.Α.Ο. Βούλας τα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ και ο Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης τα IQFOIL ανδρών, γυναικών.
Στον Ν.Ο.Ε. θα γίνουν οι ιστιοδρομίες των ΑμεΑ, δηλαδή τα 2,4 mr και τα Hansa 303 και 2,3.

Στον μεγάλο αυτό διεθνή αγώνα θα τρέξουν συνολικά περισσότερα από 500 σκάφη τα οποία εκπροσωπούν 11 χώρες. Η «30η Athens International Sailing Week 2021» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα