Σε δύο φάσεις ξεκινά η «Athens International Sailing week»

Κώστας Ευθυμιάδης
Σε δύο φάσεις ξεκινά η «Athens International Sailing week»

bet365

Την Παρασκευή ξεκινά ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας «Athens International Sailing Week» για 30η χρονιά.

Ο φετινός ιστιοπλοϊκός αγώνας «Athens International Sailing week» (πρώην Eurolymp) θα ξεκινήσει την Παρασκευή στον Σαρωνικό κόλπο και θα ολοκληρωθεί στις 14 Νοεμβρίου. Τον αγώνα διοργανώνει η ΕΙΟ σε συνεργασία με 6 ομίλους και θα χωριστεί σε δύο φάσεις.

Από 4 μέχρι και 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι διεθνείς κατηγορίες και συγκεκριμένα τα Οπτιμιστ (Ν.Ο.Π. Φαλήρου), 420 και Waszp (Ν.Ο.Τζιτζιφιών Καλλιθέας), Λέιζερ 4,7 (Ν.Ο Καλαμακίου), Techno 293 και Plus (Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης) και Lightning (Ν.Α.Ο. Βούλας).

Το διάστημα 9 έως 14 Νοεμβρίου θα γίνει ο αγώνας των ολυμπιακών κατηγοριών – παλιών και νέων - που ταυτόχρονα θα είναι και τα πανελλήνια πρωταθλήματα από τα οποία θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες.

Ο Ν.Ο.Π Φαλήρου θα διοργανώσει τα 470 mixed, τα Nacra 17 και τα 49er ανδρών, γυναικών, ο ΝΑΟ Βούλας τα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ και ο Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης τα IQFOIL ανδρών, γυναικών.

Στον Ν.Ο.Ε. θα γίνουν οι ιστιοδρομίες των ΦΙΝΝ και των ΑμεΑ, δηλαδή τα 2,4 mr και τα Hansa 303 και 2,3.

Η πρώτη κούρσα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή και μέχρι τότε θα δηλώνονται οι συμμετοχές. Από το εξωτερικό έχουν ήδη δηλωθεί σκάφη από Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μάλτα, Ιταλία και Κύπρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα