To νέο Nissan Juke «είδωλο» της πόλης (pics)

Νίκος Γιαννούλας
To νέο Nissan Juke «είδωλο» της πόλης (pics)
Δέκα χρόνια από την παρουσίαση του Nissan Juke, δέκα φωτογράφοι αποτυπώνουν την πρωτοποριακή του αισθητική με φόντο την πόλη. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Το Nissan Juke αποτέλεσε μοντέλο ορόσημο τόσο για την κατηγορία των συμπαγών SUV της κατηγορίας Β, όσο και για την αισθητική του προσέγγιση, που ήταν και συνεχίζει στη δεύτερη γενιά του να είναι ιδιαίτερη, προκλητική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Με αφορμή τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του, η Nissan έδωσε σε δέκα φωτογράφους τη δυνατότητα για να πραγματοποιήσουν μια ξεχωριστή φωτογράφιση με το δημοφιλές compact crossover.

Ο στόχος ήταν σαφής: η παραγωγή μιας σειράς εντυπωσιακών φωτογραφιών του Juke για την ανάδειξη του μοναδικού σχεδιασμού του, ενός στοιχείου που επιδρά καταλυτικά στους υποψήφιους αγοραστές του μοντέλου.

Το εγχείρημα συνέπεσε τόσο με τη δέκατη επέτειο από το λανσάρισμα του Juke, όσο και με την παράδοση του 10.000ού αυτοκινήτου της δεύτερης γενιάς Juke, στη Γαλλία.

Οι υποψήφιοι φωτογράφοι ήταν ελεύθεροι να απαθανατίσουν το Juke σε αστικό περιβάλλον, στο στοιχείο του δηλαδή. Μπορούσαν να επιλέξουν από μια ποικιλία πιθανών επιλογών εξατομίκευσης, από τις 13 συνολικά, που εκτείνονται από το χρώμα του αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων των διχρωμιών, μέχρι το εξατομικευμένο εσωτερικό.

Απαλλαγμένοι από περιορισμούς, οι φωτογράφοι έδωσαν πνοή στη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Αυτές συνδυάστηκαν με την εντυπωσιακή σιλουέτα του νέου Juke σε τοποθεσίες που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, τη μόδα, τη φύση, τον αθλητισμό και τη μουσική. To αποτέλεσμα της δουλειάς τους είναι πραγματικά εντυπωσιακό και μπορείτε να το απολαύσετε σε όλη του την έκταση στη συνέχεια.

Στη χώρα μας το νέο Nissan Juke είναι διαθέσιμο με τον οικονομικό κινητήρα βενζίνης των 114 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ή αυτόματο 7 σχέσεων και τιμές που ξεκινούν από τις 18.700 ευρώ. Ειδικότερα αυτή την περίοδο, μπορεί να αποκτηθεί με το ολοκληρωμένο πακέτο «Nissan 5+5+5».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!