Η οικογένεια της Yamaha μεγαλώνει

Νίκος Γιαννούλας
Η οικογένεια της Yamaha μεγαλώνει
Προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, και του αθλητισμού προτιμούν τα δίτροχα της Yamaha

H Υamaha είναι μια πολύ δημοφιλής μάρκα στη χώρα μας και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αρκετές προσωπικότητες με επίσης μεγάλη δημοφιλία προτιμούν τις μοτοσικλέτες και τα σκούτερ της ιαπωνικής εταιρείας για τις μετακινήσεις τους. Όπως όλοι οι αναβάτες των δικύκλων (ενίοτε και τρικύκλων) της Yamaha, και οι διάσημοι βιώνουν τη φιλοσοφία «Kando» των Ιαπώνων. «Kando» είναι μια ιαπωνική λέξη που εκφράζει το αίσθημα της βαθιάς ικανοποίησης και του ενθουσιασμού που νιώθει κάποιος όταν βιώνει μια εμπειρία εξαιρετικής αξίας, ποιότητας και απόδοσης.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Γιώργος Λέντζας, ο Κώστας Φραγκολιάς αλλά και ο Γιώργος Μαυρίδης νιώθουν το πάθος της οδήγησης είτε στο δρόμο είτε σε χωμάτινες διαδρομές, απολαμβάνουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις με την πιο προηγμένη τεχνολογία και απογειώνουν τις αισθήσεις τους, φυσικά, με τις αγαπημένες τους Yamaha.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ζει νέες περιπέτειες οδηγώντας την εμβληματική Adventure μοτοσυκλέτα Yamaha Ténéré 700 Rally Edition. Ο Νίκος Πουρσανίδης απολαμβάνει τη δυναμική sport touring μοτοσυκλέτα Tracer 700. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μετακινείται με άνεση με το sport scooter Yamaha TMAX 560. Ο Γιώργος Λέντζας απολαμβάνει τη νέα TRACER 9 εντός και εκτός πόλης. Ο Κώστας Φραγκολιάς διαθέτει την εξυπνότερη λύση για την καθημερινή του μετακίνηση με το Yamaha XMAX 300 Tech MAX. Ο Γιώργος Μαυρίδης με την ισχύ, την ροπή και την ομαλή επιτάχυνση του Tricity 300 αντλεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση.


Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!