To Toyota Yaris Cross στον πραγματικό κόσμο (pics) 

Gazzetta team
To Toyota Yaris Cross στον πραγματικό κόσμο (pics) 
Λίγες μέρες μετά από την επίσημη παρουσίασή του, βλέπουμε το Toyota Yaris Cross σε νέες φωτογραφίες του πραγματικού κόσμου και όχι ψηφιακές.

Η Toyota αποφάσισε να δημιουργήσει ακόμη ένα SUV, το οποίο θα είναι μικρότερο από το C-HR και θα βασίζεται στο Yaris. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε μόλις λίγες μέρες πριν και θα αποτελέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τη δημοφιλή κατηγορία των μικρών SUV. Μάλιστα, θα είναι διαθέσιμο και με υβριδική τεχνολογία, αλλά και τετρακίνηση.

Μετά από την επίσημη παρουσίαση της Toyota για το νέο μοντέλο της, βλέπουμε και τις πρώτες φωτογραφίες του στον πραγματικό κόσμο, έξω από μια αντιπροσωπεία της Toyota. Πρόκειται για ένα μοντέλο προπαραγωγής και σε απολύτως βασική έκδοση, με τάσια στους τροχούς και ατσάλινες ζάντες, αντί για αλουμινίου.

Είναι πολύ πιθανό να μην διατεθεί καν σε τόσο «βασική» έκδοση το συγκεκριμένο μοντέλο, όμως μικρή σημασία έχει. Οι φωτογραφίες δεν διεκδικούν... πρωτάθλημα ευκρίνειας όμως μας επιτρέπουν να δούμε πως δείχνει ένα από τα αυτοκίνητα που θα πρωταγωνιστήσουν στις πωλήσεις από το 2021 και μετά όπου θα διατεθεί στην αγορά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!