Ο Μάρκεθ δεν θα τρέξει στο Μπρνο, στη θέση του ο Μπραντλ

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μάρκεθ δεν θα τρέξει στο Μπρνο, στη θέση του ο Μπραντλ
Ακόμη ένα Γκραν Πρι θα πάει χαμένο για τον Μαρκ Μάρκεθ, καθώς οι γιατροί του αποφάσισαν ότι δεν θα είναι σε θέση να τρέξει το Σαββατοκύριακο.

Άσχημα τα νέα από το πόρισμα των γιατρών του Μαρκ Μάρκεθ. Ο Ισπανός μπήκε για δεύτερο χειρουργείο και τελικά, θα χάσει ακόμη ένα Γκραν Πρι, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Αρχικά οι προβλέψεις ήταν αρκετά αισιόδοξες και έλεγαν ότι ίσως καταφέρει να τρέξει ακόμη και μια εβδομάδα μετά την πτώση του. Ωστόσο ο Μάρκεθ το προσπάθησε και διαπίστωσε ότι δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Η Repsol Honda ανακοίνωσε ότι στη δεύτερη απουσία του βασικού της οδηγού, θα μπει κάποιος άλλος στη θέση του προκειμένου να παλέψει για μερικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Αυτός θα είναι ο Στέφαν Μπραντλ και θα τρέξει μαζί με τον αδερφό του Μαρκ, Άλεξ Μάρκεθ.

«Μετά από τη δεύτερη επέμβαση στο τραυματισμένο δεξί χέρι, ο Μαρκ Μάρκεθ και η Honda αποφάσισαν ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν θα τρέξει στο Γκραν Πρι της Τσεχίας στην πίστα του Μπρνο, προκειμένου να αναρρώσει. Στη θέση του, θα βρεθεί ο δοκιμαστής οδηγός της Honda, Στέφαν Μπραντλ» ήταν η ανακοίνωση της Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!