Βαλεντίνο Ρόσι: «Διασκέδασα πολύ στον... περίεργο virtual αγώνα»

Πέτρος Σηφαλάκης
Βαλεντίνο Ρόσι: «Διασκέδασα πολύ στον... περίεργο virtual αγώνα»
O Βαλεντίνο Ρόσι πήρε μέρος στον εικονικό αγώνα του MotoGP και δήλωσε ότι του άρεσε πολύ η εμπειρία, αν και η θέση που τερμάτισε δεν ήταν αυτή που θα ήθελε.

Το MotoGP έχει ξεκινήσει μια σειρά virtual αγώνων, όπως έχει γίνει και στην περίπτωση της Formula 1, αλλά και πολλών άλλων σπορ που δεν μπορούν να διεξαχθούν στον «πραγματικό κόσμο» αυτή τη στιγμή, λόγω κορονοϊού. Ο Βαλεντίνο Ρόσι πήρε μέρος σε αυτό τον αγώνα, αν και αρχικά δεν συμμετείχε και τερμάτισε έκτος, μια πολύ καλή επίδοση αλλά σίγουρα εκτός του στόχου του Ιταλού. Για την ιστορία, να πούμε ότι στον αγώνα κέρδισε ο Πέκο Μπανάια.

«Πρέπει να μένουμε σπίτι όσο μπορούμε περισσότερο»

«Πολύ περίεργο που έτρεξα σε έναν αγώνα του MotoGP μέσα από το PlayStation. Ήταν μια νέα εμπειρία για εμένα. Μου αρέσει να παίζω online με τους φίλους μου αλλά είμαι πιο ανταγωνιστικός στα παιχνίδια με αυτοκίνητα. Ωστόσο, πέρασα πολύ ωραία και διασκέδασα. Προσπάθησα να παλέψω! Ελπίζω όλοι οι φίλοι του MotoGP να πέρασαν καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να σεβαστούμε τους κανόνες της καραντίνας, πρέπει να μένουμε στο σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε για να γυρίσουμε πίσω στην κανονική μας ζωή όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ανυπομονώ να δω ξανά τους φίλους του MotoGP την επόμενη φορά που θα κάνουμε έναν virtual αγώνα» ήταν τα λόγια του «Γιατρού».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!