Ο Χάμιλτον επικρίνει τη Mercedes

Gazzetta team
Ο Χάμιλτον επικρίνει τη Mercedes
Ο Λιούις Χάμιλτον πιστεύει ότι η ομάδα του δεν έκανε αυτό που μπορούσε στο Μονακό

Η εμφάνιση του Λιούις Χάμιλτον στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Μονακό ήταν μία από τις χειρότερες του Βρετανού οδηγού της Mercedes και αυτό, αναμενόμενα, τον έχει συγχίσει αρκετά. Ο Χάμιλτον θα εκκινήσει τον αγώνα στο Πριγκιπάτο από την 7η θέση, τη στιγμή που ο Βάτλερι Μπότας θα βρίσκεται αρκετά πιο μπροστά, στην 3η θέση της εκκίνησης. Η κακή αυτή επίδοση του πρωτοπόρου της βαθμολογίας του πρωταθλήματος οφείλεται στο ότι στις κατατακτήριες δεν κατάφερε να φέρει τα ελαστικά του στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι η ομάδα του δεν έκανε την καλύτερη δουλειά που μπορούσε.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος των κατατακτηρίων, ο Χάμιλτον είπε ότι θα μιλήσει με τους μηχανικούς της Mercedes για όσα έγιναν στο Μονακό αλλά θα το κάνει ιδιωτικά: «Θα γίνουν κάποιες δύσκολες συζητήσεις με τους μηχανικούς μου είτε απόψε (σ.σ. Σάββατο) είτε μετά τον αγώνα. Υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν γίνει αλλά δεν έγιναν. Αλλά θα μάθουμε από αυτά και θα επιστρέψουμε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα. Από την πλευρά μου είναι λίγο εκνευριστικό αλλά είναι αυτό που είναι. Δεν μπορώ να πω πολλά και δεν θα ήθελα να γίνω επικριτικός για την ομάδα, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες θα το κάνω. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά».

Το κλίμα στο γκαράζ της Mercedes, τουλάχιστον στην πλευρά του Χάμιλτον, μόνο καλό δεν είναι στο Μονακό. Ο Βρετανός ξέρει ότι η 7η θέση στην εκκίνηση σχεδόν εξαφανίζει τις πιθανότητες νίκης στους στενούς δρόμους του Μόντε Κάρλο και ταυτόχρονα βλέπει το μεγάλο του αντίπαλο, τον Μαξ Φερστάπεν, να ξεκινά 2ος και να έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να ψαλιδίσει τη διαφορά τους στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!