Ο Κορέα επέστρεψε στον τόπο της τραγωδίας

Gazzetta team
Ο Κορέα επέστρεψε στον τόπο της τραγωδίας
Η FIA τίμησε τη μνήμη του Ιμπέρ, που έχασε με τραγικό τρόπο πριν ένα χρόνο τη ζωή του σε αγώνα της Formula 2 στο Σπα και κάλεσε στο Βέλγιο τόσο τη μητέρα του, όσο και τον Χουάν Μανουέλ Κορέα που τραυματίστηκε σοβαρά στο ίδιο δυστύχημα.

Ρίγη συγκίνησης πριν τον Σαββατιάτικο αγώνα της Formula 2 στο Σπα του Βελγίου. Πριν ένα χρόνο είχε χάσει στην ίδια πίστα με τραγικό τρόπο τη ζωή του ο ταλαντούχος πιλότος της Formula 2, Αντουάν Ιμπέρ και είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο Χουάν Μανουέλ Κορέα. Η FIA τιμά με μία σειρά ενεργειών και εκδηλώσεων αυτό το Σαββατοκύριακο τον αδικοχαμένο Γάλλο, που βρισκόταν μία ανάσα από τη Formula 1 και κάλεσε μεταξύ άλλων σε αυτές τη μητέρα του, αλλά και τον τραυματισμένο συναθλητή του.

H μητέρα του Ιμπέρ αγκαλιάζει τον Λεκλέρ.

Οι πιλότοι της Formula 1 και της Formula 2 υποδέχθηκαν πολύ θερμά τη μητέρα του Αντουάν Ιμπέρ, την αγκάλιασαν ζεστά και της είπαν λόγια παρηγοριάς, ενώ το καροτσάκι του Κορέα το έσπρωχνε ο πρωτοπόρος του εφετινού πρωταθλήματος της Formula 2, ο Ρώσος Σβάρτσμαν.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Κορέα που έμεινε επί εβδομάδες σε κώμα και σήμερα βρίσκεται σε κλινική αποκατάστασης, ενώ το πόδι του υποστηρίζεται ακόμη από ειδικό νάρθηκα. Ο Αμερικανός δάκρυσε όταν επισκέφθηκε το σημείο όπου σκοτώθηκε ο Ιμπέρ.

O Koρέα άφησε λουλούδια στο σημείο της πίστας όπου σκοτώθηκε ο Ιμπέρ.

Λίγο αργότερα δήλωσε ο Κορέα τα εξής: «Το ατύχημα είναι ένα χρόνο τώρα. Για εμένα είναι ευκαιρία, να κλείσω ένα κεφάλαιο. Ακόμη σημαντικότερο είναι όμως για εμένα, να εκφράσω τον σεβασμό μου για τον Αντουάν. Δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο, όταν έλαβα την πρόσκληση». Ο Κορέα σχεδιάζει να επιστρέψει τον επόμενο χρόνο στους αγώνες και δηλώνει, ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!