Ναυάγησε τελικά η μεταγραφή του Φέτελ στην Aston Martin;

Gazzetta team
Δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι οι χορηγοί του Πέρεζ έκαναν ρελάνς και προσέφεραν ακόμη περισσότερα χρήματα στη Racing Point/Aston Martin προκειμένου να μείνει ο Μεξικανός στην ομάδα και να μην τον αντικαταστήσει ο πανάκριβος Φέτελ!

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με το μέλλον του Φέτελ στη Formula 1. Σύμφωνα με την ιταλική ‘’Gazzetta dello Sport’’ τα είχε βρει ο Γερμανός σε όλα με την Racing Point για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το 2021 και μετά. Ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις δεν έγιναν ποτέ και τώρα φαίνεται ότι έχουμε θεαματική ανατροπή των δεδομένων, αφού η Aston Martin (όπως θα ονομάζεται από του χρόνου η Racing Point) άλλαξε απόφαση.

Ο Λόρενς Στρολ ζήτησε χρόνο

Ο λόγος είναι τα…χρήματα. Όπως ανέφερε ο συνήθως καλά ενημερωμένος ιστότοπος ‘’F1-Insider.com’’, ο Πέρεζ πέρασε στην αντεπίθεση και δελέασε την ομάδα με τα ροζ μονοθέσια με έναν ακατανίκητο τρόπο καθώς «οι Μεξικανοί χορηγοί του φέρονται να προσφέρουν πρόσθετα ένα σημαντικό ποσό, ώστε να μείνει ο Φέτελ μακριά από την ομάδα». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο μεγαλομέτοχος της Racing Point, Λόρενς Στρολ, ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί μέχρι να λάβει την τελική απόφαση γι αυτό και δεν έχουμε ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση. Από οικονομικής άποψης είναι η παραμονή του Πέρεζ μαζί με την «προίκα» του Μεξικανού σαφώς πιο συμφέρουσα από την ένταξη του Σεμπάστιαν Φέτελ που θα έχει και σαφώς υψηλότερο κασέ ως τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Ο ίδιος ο Φέτελ δήλωσε πάντως σήμερα, Πέμπτη 6 Αυγούστου, ότι όλα είναι ακόμη ανοιχτά και ότι έχει αρκετές επιλογές. Διευκρίνισε μάλιστα έμμεσα ότι αν δεν βρει κάτι αξιόλογο στη Formula 1 δεν πρόκειται να αλλάξει πρωτάθλημα και είτε θα απέχει για ένα χρόνο από το άθλημα είτε θα αποσυρθεί οριστικά από αυτό!