O Mad Mike βάζει φωτιά στο Γκούντγουντ (video)

Γιώργος Βαρίνος
Με τους 800 ίππους του Bad Bull RX8, ο Νεοζηλανδός πρωταθλητής του drift ξεσηκώνει τους θεατές στο φεστιβάλ ταχύτητας του Γκούντγουντ.

Έχει πάρει πρωταθλήματα σε Νέα Ζηλανδία και Ιαπωνία, είναι οδηγός υπό τη χορηγία της Red Bull και το “Bad Bull RX8” με το οποίο συμμετείχε στο φετινό φεστιβάλ ταχύτητας του Γκούντγουντ αποδίδει 800 περίπου ίππους, πάντα στους πίσω μόνο τροχούς.

Δεν είναι λοιπόν διόλου τυχαίο που ο «Mad Mike» ή κατά κόσμον Μάικ Γουίντετ, κατάφερε τη στενή και χωρίς πολλές στροφές διαδρομή της κλασικής ανάβασης στο Γκούντγουντ, να την ολοκληρώσει ολόκληρη σχεδόν με το πλάι. Ντριφτάροντας ακόμα και στις ευθείες, κατάφερε να προσφέρει εξαιρετικό θέαμα, όπως πάντα άλλωστε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος το φεστιβάλ ταχύτητας του Γκούντγουντ συγκέντρωσε περισσότερες προσωπικότητες από ποτέ. Πολλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές της F1 ήταν εκεί, διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ και φυσικά κορυφαίοι πιλότοι και αναβάτες από όλα τα είδη μηχανοκίνητων αθλημάτων.

Ωστόσο το πέρασμα διαφόρων supercars, αγωνιστικών παντός είδους ακόμα και μονοθέσιων της F1 από τη γνωστή διαδρομή της ανάβασης του Γκούνγουντ δεν είχε τόση πολύ δράση, όση το ιδιαίτερο “Bad Bull RX8” του Mad Mike. Περισσότερα, στο video που ακολουθεί.