Έτοιμη η νέα Skoda Fabia Monte Carlo

Κώστας Μπιτσικώκος
Έτοιμη η νέα Skoda Fabia Monte Carlo
Η γκάμα της τέταρτης γενιάς του σουπερμίνι θα εμπλουτιστεί με την έλευση της έκδοσης Monte Carlo, η οποία δίνει έμφαση στη σπορ εμφάνιση.

Παράλληλα με την έναρξη διάθεσης της Fabia στην ευρωπαϊκή αγορά, η Skoda επιβεβαίωσε ότι το σουπερμίνι της θα κυκλοφορήσει και στην έκδοση Monte Carlo. Μετά τα επίσημα σκίτσα, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου, στην οποία βλέπουμε το σχετικό λογότυπο να κοσμεί το εμπρός φτερό του αυτοκινήτου.

Η τσέχικη μάρκα ανακοίνωσε ότι η αποκάλυψη του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου. Όπως και στις προηγούμενες γενιές, έτσι και η νέα Fabia Monte Carlo τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας. Αποτελεί την «σπορ lifestyle» παραλλαγή της Fabia και προστίθεται στις εκδόσεις Active, Ambition και Style, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες στην Ελλάδα.

Λεπτομέρειες για τους κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται η Fabia Monte Carlo δεν έγιναν γνωστές, όμως θεωρείται βέβαιο ότι μία από τις επιλογές θα είναι ο 1.5 TSI ισχύος 150 ίππων (σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο DSG). Οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις αναμένεται να εντοπίζονται στους μεγαλύτερους τροχούς, τους προφυλακτήρες, την πίσω αεροτομή αλλά και… σπορ πινελιές στην καμπίνα των επιβατών.

Η Skoda έχει λανσάρει εκδόσεις Monte Carlo στο Scala και το Kamiq, ενώ για μεγαλύτερα μοντέλα, όπως η Octavia και το Kodiaq, υπάρχουν οι εκδόσεις επιδόσεων με το σήμα «RS».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!