Skoda Fabia: Βγήκαν τα πρώτα σκίτσα της έκδοσης Monte Carlo

Κώστας Παστρίμας
Skoda Fabia: Βγήκαν τα πρώτα σκίτσα της έκδοσης Monte Carlo
Η τέταρτη γενιά του τσεχικού σουπερμίνι συνεχίζει την παράδοση και αποκτά μια πιο σπορτίφ έκδοση.

Η Skoda χρησιμοποιεί το όνομα Monte Carlo για τις πιο σπορ σε εμφάνιση εκδόσεις κάποιων από τα μοντέλα της τα τελευταία 11 χρόνια. Τώρα που η Fabia έφτασε στην 4η γενιά της η τσεχική μάρκα συνεχίζει την παράδοση και θα υπάρξει έκδοση Monte Carlo, τα σκίτσα της οποίας έδωσε στη δημοσιότητα.

skoda fabia monte carlo

Το Fabia Monte Carlo διακρίνεται οπτικά από το μαύρο φινίρισμα γύρω από τη μάσκα, τις προεκτάσεις στο πλευρικό μαρσπιέ και το ανασχεδιασμένο κάτω τμήμα του πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη. Η οροφή, τα καλύμματα των καθρεπτών, η πίσω αεροτομή και τα γράμματα της πίσω πόρτας είναι επίσης βαμμένα σε μαύρο χρώμα, ενώ υπάρχουν ταμπέλες Monte Carlo στα μπροστινά φτερά. Θα έχει επίσης τους πεντάκτινους τροχούς 18 ιντσών όπως απεικονίζονται στα σκίτσα.

Στο εσωτερικό, οι κόκκινες πινελιές στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα και στις χειρολαβές των θυρών δημιουργούν σπορ ατμόσφαιρα. Υπάρχει επίσης το σήμα Monte Carlo στο σπορ δερμάτινο τιμόνι. Το εσωτερικό σκίτσο δείχνει τον προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και την οθόνη αφής του infotainment των 9,2 ιντσών.

skoda fabia monte carlo

Δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, ωστόσο καθώς οι εκδόσεις Monte Carlo αναδεικνύουν τον πιο σπορ χαρακτήρα των μοντέλων, πιθανότατα η «βάση» θα είναι ο 3κύλινδρος 1.000άρης των 110 ίππων και σιγουρα θα υπάρχουν «δυνατές» εκδόσεις με τον 1.500άρη των 150 ίππων, που θα συνδυάζεται με το DSG 7άρι κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!