Formula 1: Πότε αποκαλύπτεται η νέα Red Bull (vid)

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Formula 1: Πότε αποκαλύπτεται η νέα Red Bull (vid)
H Red Bull Racing αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθεσίου και είναι νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε.

Η νέα σεζόν της Formula 1 πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, με τις ομάδες να ολοκληρώνουν τις τελευταίες πινελιές στα νέα τους μονοθέσια. Η εξέλιξη συνεχίζεται στα εργοστάσια και παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες παρουσίασης των μονοθεσίων νέας γενιάς. Οι αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς θα αλλάξουν πλήρως την εμφάνισή τους, με τις αλλαγές να έχουν χαρακτηριστεί οι μεγαλύτερες όλων των εποχών.

Η Red Bull Racing ανακοίνωσε την ημερομηνία αποκάλυψης του νέου μονοθεσίου της. Η RB18 θα παρουσιαστεί στις 9 Φεβρουαρίου και θα διαδεχθεί την RB16B που έδωσε στον Μαξ Φερστάπεν το πρωτάθλημα οδηγών το 2021. Ο Ολλανδός καλείται να υπερασπιστεί το τίτλο του στη νέα εποχή του σπορ και δίπλα του θα έχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Μεξικανό Σέρχιο Πέρεζ.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ανάρτησης βίντεο στα social media και την εμφάνισή του κάνει το λογότυπο της Tag Heuer. Πριν από λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκε πως η Honda θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την αυστριακή ομάδα μέχρι το 2025, όμως ενδέχεται τα λογότυπά της να μην εμφανίζονται στο μονοθέσιο.

Η παρουσίαση της νέας Red Bull θα είναι διαδικτυακή, ενώ η ομάδα έχει προγραμματίσει να κάνει το shakedown στην πίστα του Σίλβερστον. Μαζί με τις υπόλοιπες 9 ομάδες θα μεταβεί στις 23-25 Φεβρουαρίου στην Ισπανία για το πρώτο τεστ χειμερινών δοκιμών, ενώ το δεύτερο τεστ θα ακολουθήσει στις 10-12 Μαρτίου στο Μπαχρέιν.

Μετά την ανακοίνωση της Red Bull Racing, μόνο οι Williams και Haas δεν έχουν αποκαλύψει το πότε θα παρουσιάσουν τα νέα τους «όπλα» για το 2022. Η Alfa Romeo παρά το γεγονός πως θα βρεθεί στην Ισπανία θα κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια μετά στο πρώτο τεστ.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η Red Bull Racing στα social media για την παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου.

Image credit: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!