WRC - Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Οι απόκοσμες νυχτερινές μάχες στις Άλπεις (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
WRC - Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Οι απόκοσμες νυχτερινές μάχες στις Άλπεις (vid)
Οι πρώτες ειδικές διαδρομές της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2022 ήταν υπό το φως των προβολέων των αγωνιστικών.

H αυλαία της νέας εποχής του WRC άνοιξε, το Ράλλυ Μόντε Κάρλο ξεκίνησε και τα πληρώματα έχουν ήδη ξεχυθεί στις γαλλικές Άλπεις στα πρώτα χιλιόμετρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2022!

Όμως όσο κι αν κάθε μέρα σε αυτές τις διαδρομές έχει ξεχωριστή ομορφιά για το κοινό και απαιτήσεις για τους συμμετέχοντες, ειδικά η Πέμπτη έχει παραδοσιακά κάτι το ξεχωριστό. Προφανώς, ο παράγοντας που κάνει τη διαφορά, είναι το σκοτάδι.

Οι δύο πρώτες ειδικές του Μόντε ήταν νυχτερινές και ήταν πραγματικά καθηλωτικές. Τα περάσματα των νέων, υβριδικών θηρίων της κατηγορίας Rally1, ατρόμητα μέσα στο απόκοσμο σκότος να πατούν γκάζι κυνηγώντας τον καλύτερο χρόνο.

Στη μήκους 15.20 χιλιομέτρων Λουσεράμ/Λαντόσκ αλλά και στη μήκους 23.25 χιλιομέτρων Λα Μπολέν-Βεσουμπί/Μουλινέ, τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Σεμπαστιέν Οζιέ με το Toyota Yaris Rally1 ενώ και στις δύο, πίσω του πλασαρίστηκε ένας άλλος πολυπρωταθλητής, ο Σεμπαστιέν Λεμπ με το Ford Puma Rally 1 της M-Sport.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές των νυχτερινών ειδικών του Μόντε, στο video που ακολουθεί…

Φωτογραφία: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!