Η Porsche Cayenne σε ακόμα πιο ξεχωριστή έκδοση

Πάνος Σεϊτανίδης
Η Porsche Cayenne σε ακόμα πιο ξεχωριστή έκδοση
Η γερμανική εταιρεία επέκτεινε τις εκδόσεις Platinum Edition και στο SUV μοντέλο της.

Η Porsche είναι μία εταιρεία που εκτός από το να δημιουργεί απολαυστικά αυτοκίνητα, ξέρει πως οι πελάτες της αρέσκονται στο να έχουν οχήματα με ιδιαιτερότητες, με έξτρα πινελιές, που ξεχωρίζουν στα… σημεία.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει δημιουργήσει μία σειρά ειδικών εκδόσεων με τον τίτλο Platinum Edition. Πρόσφατα είδαμε τις Panamera να «ντύνονται» στο συγκεκριμένο πακέτο, τώρα είναι η σειρά της Cayenne! Βασικά χαρακτηριστικά των Platinum εκδόσεων είναι πως έχουν μοναδικές σχεδιαστικές πινελιές, βαμμένες και φινιρισμένες σε ειδική απόχρωση αλλά και επιπρόσθετο πλούσιο εξοπλισμό που προσφέρεται ως standard.

Porsche Cayenne Platinum Edition

Ποια είναι τα σημεία του αμαξώματος που τονίζουν την αποκλειστικότητα των εκδόσεων Platinum; Οι εισαγωγές του αέρα στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, το lettering του λογότυπου της Porsche με τον διαμήκη led φωτισμό στο πίσω μέρος και οι standard τροχοί των 21 ιντσών με τις ζάντες RS Spyder (αποκλειστικά διαθέσιμες στις εκδόσεις Platinum).

Porsche Cayenne Platinum Edition

Οι μαύρες απολήξεις των εξατμίσεων και τα λεπτά μαύρα πλαίσια των πλευρικών παραθύρων, τονίζουν ακόμη περισσότερο τη σπορ αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη εμφάνιση αυτής της ειδικής έκδοσης. Οι συνδυασμένες διαθέσιμες αποχρώσεις είναι σε λευκό ή μαύρο χρώμα με μεταλλικές λεπτομέρειες σε Jet Black, Carrara White, Mahogany Blue καθώς και στην ειδική απόχρωση Crayon.

Porsche Cayenne Platinum Edition

Σε αντίστοιχο μοτίβο είναι και το εσωτερικό, όπου κυριαρχεί το φινιρισμένο αλουμίνιο και το ασημί χρώμα, με τις ζώνες ασφαλείας να είναι σε Crayon αποχρώσεις και τα «μαρσπιέ» να έχουν ενσωματωμένο το λογότυπο Platinum Edition σε «βουρτσισμένο» αλουμίνιο.

Porsche Cayenne Platinum Edition

Οι Cayenne Platinum Edition, διατίθενται με πρόσθετο εξοπλισμό που εδώ προσφέρεται ως standard. Αυτός περιλαμβάνει προβολείς LED με ενσωματωμένο το Porsche Dynamic Light System (PDLS), την πανοραμική οροφή, τα φιμέ κρύσταλλα, το ηχοσύστημα Bose surround, τον περιφερειακό φωτισμό, τα δερμάτινα σπορ καθίσματα με 8 διαθέσιμες ρυθμίσεις, τα προσκέφαλα εμπρός και πίσω με χαραγμένο το λογότυπο Porsche και τέλος, ένα αναλογικό ρολόι στην κορυφή του ταμπλό.

Porsche Cayenne Platinum Edition

Κι ακόμα κι αυτά δεν σας είναι αρκετά για να νιώσετε πως η Cayenne σας είναι μοναδική, υπάρχει το τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur, που προσφέρει ευρεία σειρά από επιλογών, τόσο για το εσωτερικό του αυτοκινήτου όσο και για το αμάξωμα, και φυσικά μπορεί να προβεί σε πλήρη εξατομίκευση του μοντέλου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.

Porsche Cayenne Platinum Edition

Οι Platinum Editions των Cayenne (250 kW ή 340 PS), Cayenne E-Hybrid (340 kW ή 462 PS) και Cayenne S, (324 kW ή 440 PS) είναι διαθέσιμες και στις εκδόσεις Coupé. Είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία, με τις παραδόσεις να ξεκινούν τον προσεχή Μάιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!