Όλα τα ατού της Porsche Panamera Platinum Edition (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Όλα τα ατού της Porsche Panamera Platinum Edition (vid)
Το Gran Turismo μοντέλο της γερμανικής μάρκας προσφέρεται σε μία νέα, ακόμα πιο πολυτελή έκδοση.

Πέρασαν 12 χρόνια απ’ όταν η έλευση της Porsche Panamera ουσιαστικά δημιούργησε μία νέα κατηγορία – αυτή των τετράθυρων sportscars όμως εξακολουθεί να συναρπάζει.

Η τελευταία της γενιά, δεν υπολείπεται ούτε σε στιλ ούτε σε ουσία. Μάλιστα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια ειδική έκδοση, η «Platinum Edition», η οποία θα είναι διαθέσιμη στις αγορές της Ευρώπης την προσεχή Άνοιξη.

Porsche Panamera Platinum Edition

Το παρακάτω video εστιάζει σε όλες τις σπέσιαλ πινελιές που διακρίνουν αυτή τη πολυτελή έκδοση του μοντέλου της γερμανικής μάρκας, η οποία θα αφορά και στις Panamera 4 και Panamera 4 E-Hybrid. Τόσο τις ορατές, όσο και τις αθέατες.

Στην πρώτη κατηγορία περιλαμβάνονται η πανοραμική οροφή, τα φιμέ τζάμια, οι σπορ ζάντες 21 ιντσών που είναι σε χρώμα Satin Platinum αλλά και οι λεπτομέρειες του εσωτερικού όπως το GT τιμόνι και οι αλουμινένιες επενδύσεις του ταμπλό σε μαύρο «βουρτσισμένο» χρώμα.

Porsche Panamera Platinum Edition

Στη δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνονται η προσαρμοζόμενη αερανάρτηση (Adaptive Air Suspension) και το σύστημα PASM (Porsche Active Suspension management).

Όλα μαζί, σε ένα δίλεπτο, γεμάτο στιλ video που αποδίδει τόσο την πολυτέλεια όσο και τη μοναδικότητα της Porsche Panamera «Platinum Edition».

Δείτε περισσότερα, πατώντας play...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!