To πρώτο video teaser του νέου Skoda Karoq (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
To πρώτο video teaser του νέου Skoda Karoq (vid)
Η ώρα των επίσημων αποκαλυπτηρίων του ανανεωμένου compact SUV πλησιάζει.

Μετά τα πρώτα σκίτσα τα οποία δημοσιοποίησε η Skoda, ήρθε η ώρα να δούμε και… κομμάτια του νέου Karoq σε ένα video teaser που ανοίγει την όρεξη ενόψει της επίσης ψηφιακής του παρουσίασης, που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Νοεμβρίου.

Τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο του, το compact SUV της Τσέχικης μάρκας ανανεώνεται και σύμφωνα με τον κατασκευαστή για έχει πιο ιδιαίτερη εμφάνιση αλλά θα είναι και αναβαθμισμένο τεχνολογικά.

Στο πρώτο σκέλος, η μάσκα έχει αυξηθεί σε πλάτος και πλέον διαθέτει διπλά κάθετα πηχάκια και νέα εξαγωνική σχεδίαση, με φαρδιά εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος. Επίσης οι προβολείς έχουν πιο λεπτό design και εκτείνονται μέχρι τη μάσκα. Επανασχεδιασμένα είναι και τα φώτα ημέρας που πλέον αποτελούνται από δύο ξεχωριστά στοιχεία ενώ από κάτω υπάρχει μια δεύτερη φωτιστική μονάδα για τα φώτα ομίχλης ή, στην κορυφαία έκδοση, μια ξεχωριστή μονάδα LED.

Skoda Karoq

Αλλαγές έχουμε και στο πίσω μέρος, με μακρύτερη αεροτομή, νέου σχεδιασμού ποδιά με μαύρο διαχύτη, ενώ και εκεί είναι πιο δυναμικός ο σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων, που είναι πιο λεπτά και κάνουν το νέο Karoq να φαίνεται πιο φαρδύ.

Οι φωτεινές υπογραφές, εμπρός και πίσω, έχουν τη μερίδα του λέοντος στο video που θα δείτε και που εστιάζει στο περιτύλιγμα, δίνοντας μία γενική ιδέα για το τι να περιμένουμε.

Περισσότερα πατώντας play…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!