Τα πρώτα σκίτσα του νέου Skoda Karoq

Τα πρώτα σκίτσα του νέου Skoda Karoq
H Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα σκίτσα του επερχόμενου SUV Karoq, με την επίσημη ψηφιακή του παρουσίαση να είναι προγραμματισμένη για τις 30 Νοεμβρίου.

Η Skoda αποκάλυψε τα δύο σκίτσα της νέας γενιάς του Karoq, που προσφέρουν μία πρώτη γεύση του ανανεωμένου SUV. Το compact SUV μοντέλο της εταιρίας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 και τώρα αναβαθμίζεται σε επίπεδο design αλλά και τεχνολογικά και έρχεται πλήρως ανανεωμένο. Η αποκάλυψή του έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου.

Το πρώτο σκίτσο (φωτογραφία πάνω), δίνει μία αίσθηση του νέου, ακόμα πιο χαρακτηριστικού μπροστινού μέρους του νέου Skoda Karoq. Η μάσκα έχει αυξηθεί σε πλάτος και πλέον διαθέτει διπλά κάθετα πηχάκια και νέα εξαγωνική σχεδίαση, με φαρδιά εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος. Οι προβολείς έχουν ένα πιο λεπτό design σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και εκτείνονται μέχρι τη μάσκα. Η δυναμική εμφάνισή τους υπογραμμίζεται από τα επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας που πλέον αποτελούνται από δύο ξεχωριστά στοιχεία το καθένα. Από κάτω υπάρχει μια δεύτερη φωτιστική μονάδα για τα φώτα ομίχλης ή, στην κορυφαία έκδοση, μια ξεχωριστή μονάδα LED. Αυτή η διαμόρφωση προβολέων δημιουργεί ένα τετραπλό φωτιστικό σημείο σε κάθε πλευρά, που δίνει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο σκοτάδι.

Skoda Karoq

Το δεύτερο σκίτσο δίνει μία πρόγευση του επανασχεδιασμένου πίσω μέρους του Karoq. Εκτός από μια μακρύτερη πίσω αεροτομή και μία επανασχεδιασμένη ποδιά με μαύρο διαχύτη, τα πίσω φώτα διαθέτουν επίσης νέο, δυναμικό design. Όπως και οι προβολείς, είναι τώρα πιο λεπτά και κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο φαρδύ. Έχουν το γνώριμο design της Skoda με κρυστάλλινες δομές που δημιουργούν μία ιδιαίτερη «υπογραφή» για τη μάρκα, ενώ θα διατηρήσουν και το χαρακτηριστικό τους σχήμα C.

Όταν παρουσιάστηκε το 2017, το Karoq ήταν μία σημαντική προσθήκη στη γκάμα SUV της Skoda δίπλα στο Kodiaq. Η ανανέωσή του ακολουθεί αυτή του πιο μεγάλου μοντέλου, που ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα πριν λίγους μήνες. Το ανανεωμένο Karoq θα αποκαλυφθεί ψηφιακά, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!