Τι δουλειά έχει ο Αμπέλ Φερέιρα με τον Λάντο Νόρις;

Πάνος Σεϊτανίδης
Τι δουλειά έχει ο Αμπέλ Φερέιρα με τον Λάντο Νόρις;
Ο οδηγός της Formula 1 παρακολούθησε από κοντά τη νίκη της Παλμέιρας.

Μία γεύση από Βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική μαγεία πήρε ο Λάντο Νόρις! Μετά το ταξίδι από την Πόλη του Μεξικού στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας όπου το προσεχές τριήμερο διεξάγεται ο δέκατος-ένατος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, ο οδηγός της McLaren είχε χρόνο για… εξωαγωνιστικές δραστηριότητες.

Ή καλύτερα εκτός πίστας, αφού η διασκέδασή του αφορούσε ξανά αθλητισμό. O 21χρονος παρακολούθησε από κοντά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της πρώτης τη τάξει κατηγορίας της Βραζιλίας, ανάμεσα στην Παλμέιρας και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Μάλιστα χόρτασε θέαμα αφού η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, φιλοδώρησε τους αντιπάλους της με τέσσερα τέρματα τα οποία σκόραραν οι Ραφαέλ Βέιγκα, Ρόνι, Γκουστάβο Σκάρπα και Μπρένο Λόπεζ.

Μετά το τελικό 4-0 λοιπόν, ο Νόρις που δεν περιορίστηκε στην κερκίδα, βρέθηκε στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Μάλιστα, έλαβε ένα ξεχωριστό δώρο από τον Φερέιρα, μία φανέλα της Παλμέιρας, υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτή έφερε το όνομα του κόουτς, με το νούμερο 78, τη χρονιά της γέννησης του.

Abel Ferreira Lando Norris

Αντίστοιχα, ο Νόρις αλλά και ο οδηγός της Ακαδημίας της Ferrari, Κάλουμ Ίλοτ που τον συνόδευε, υπέγραψαν μία φανέλα και την έδωσαν στον Φερέιρα!

Πρέπει να σημειωθεί πως η προηγούμενη ποδοσφαιρική εμπειρία του ανερχόμενου οδηγού δεν είχε ολοκληρωθεί ευχάριστα, αφού μετά τον αγώνα του Euro μεταξύ Αγγλίας-Ιταλίας στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, είχε πέσει θύμα ληστείας.


Φωτογραφίες: Palmeiras/Twitter

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!