Λήστεψαν τον Λάντο Νόρις στο Γουέμπλεϊ

Πάνος Σεϊτανίδης
Λήστεψαν τον Λάντο Νόρις στο Γουέμπλεϊ
Η McLaren Racing εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με όσα συνέβησαν στο περιθώριο του τελικού του Euro 2020

Διπλή ήταν η απογοήτευση για τον Λάντο Νόρις το βράδυ της Κυριακής μετά την απώλεια του Euro 2020 από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, ο Βρετανός απώλεσε και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο και το ρολόι του.

Ο οδηγός της Formula 1, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο σπορ, έπεσε θύμα ληστείας στο περιθώριο του τελικού Αγγλίας-Ιταλίας στο Γουέμπλεϊ αλλά ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Η ομάδα του Βρετανού, McLaren Racing, εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε:

«Συμβάν με την εμπλοκή του Λάντο Νόρις στο Στάδιο Γουέμπλεϊ
Η McLaren Racing είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την εμπλοκή του Λάντο Νόρις σε ένα συμβάν, μετά τον τελικό του Euro 2020 στο Wembley, κατά το οποίο του έκλεψαν το ρολόι που φορούσε.

Ευτυχώς ο Λάντο δεν τραυματίστηκε, όμως είναι εύλογα θορυβημένος από το συμβάν. Η ομάδα στηρίζει τον Λάντο και είμαστε σίγουροι πως οι φίλοι των αγώνων θα του ευχηθούν τα καλύτερα για το Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας που λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο.
Καθώς αυτό είναι πλέον θέμα της αστυνομίας, δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο».

Η επιβεβαίωση ήρθε μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, που ανέφερε πως ο 21χρονος δέχθηκε επίθεση ενώ επιβιβαζόταν στη McLaren του.

Lando Norris

Φωτογραφίες: McLaren Racing

O οδηγός από το Μπρίστολ διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μετρώντας τρεις παρουσίες στο βάθρο μετά τα πρώτα 9 Grand Prix. Έχει συγκεντρώσει 101 πόντους και είναι τέταρτος στη βαθμολογία των οδηγών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!