Σε λίγες ώρες ξεκινά το 1st Patra’s Green Transport Conference (vid)

Νίκος Γιαννούλας
Σε λίγες ώρες ξεκινά το 1st Patra’s Green Transport Conference (vid)
Με χορηγό επικοινωνίας το inMotion by Gazzetta πραγματοποιείται στην Πάτρα το πρώτο περιφερειακό συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα

Η μέρα για το 1st Patra's Green Transport Conference σχεδόν έφτασε. Με εκπροσώπους της πολιτείας, της εκπαίδευσης και της αγοράς ως ομιλητές η ΦΙΛΜΠΑ και η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ διοργανώνουν το 1st Patra’s Green Transport Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021, στον πολυχώρο του Royal με φυσική παρουσία θεατών αλλά και online ζωντανή μετάδοση μέσω του gazzetta.gr και του www.synedra.gr.

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, τα οποία θα εκπροσωπήσουν ο κ. Γεώργιος Αμυράς, Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, και ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, αντίστοιχα. Content Partner του συνεδρίου είναι η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE).

Volvo XC40 Recharge P8

Βασικοί θεματικοί πυλώνες του συνεδρίου είναι η ηλεκτροκίνηση και οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας στην μηχανοκίνηση (φυσικό αέριο, υδρογόνο). Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο του συνεδρίου θα υπάρχει παρουσίαση ηλεκτρικών οχημάτων & οχημάτων κινούμενων με Φυσικό Αέριο.

Volkswagen

Ο υπεύθυνος του inMotion by Gazzetta και δημοσιογράφος κ. Νίκος Γιαννούλας, θα είναι ένας από του συντονιστές του συνεδρίου, το οποίο έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό τόσο για τις μελλοντικές δράσεις τις πολιτείας στην αποκέντρωση της ηλεκτροκίνησης, όσο και για όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας τόσο στα ηλεκτρικά οχήματα, όσο και σε αυτά που κινούνται με εναλλακτικά καύσιμα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ενότητα inMotion του gazzetta την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου από τις 09:30, για την live παρακολούθηση του 1st Patra's Green Transport Conference.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!