Παρουσία σημαντικών ομιλητών στο 1st Patra's Green Transport Conference

Νίκος Γιαννούλας
Παρουσία σημαντικών ομιλητών στο 1st Patra's Green Transport Conference
Με σημαντικούς εκπροσώπους της Πολιτείας, της εκπαίδευσης και της αγοράς ως ομιλητές θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου το 1st Patra's Green Transport Conference

Η ΦΙΛΜΠΑ και η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ διοργανώνουν το 1st Patra’s Green Transport Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021, στον πολυχώρο του Royal αλλά και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του www.synedra.gr.

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, τα οποία θα εκπροσωπήσουν ο κ. Γεώργιος Αμυράς, Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, και ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, αντίστοιχα. Content Partner του συνεδρίου είναι η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE).

Βασικοί θεματικοί πυλώνες του συνεδρίου είναι η ηλεκτροκίνηση και οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας στην μηχανοκίνηση (φυσικό αέριο, υδρογόνο). Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο του συνεδρίου θα υπάρχει παρουσίαση ηλεκτρικών οχημάτων & οχημάτων κινούμενων με φυσικό αέριο (CNG).

Volvo XC40 Recharge P8

Το συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία (τηρουμένων των όρων που θα ορίζουν τα τότε υγειονομικά πρωτόκολλα), αλλά και on line.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site και τα social media: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Για να παρακολουθήσετε δια ζώσης τις εργασίες του συνεδρίου, απαραίτητη λόγο υγειονομικού πρωτοκόλλου, είναι η εγγραφή σας στο συνέδριο: Εγγραφή

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!