Άγνοια για το μέλλον τους δηλώνουν Μπότας και Ράσελ

Άγνοια για το μέλλον τους δηλώνουν Μπότας και Ράσελ
Οι Βάλτερι Μπότας και Τζόρτζ Ράσελ δεν αποκάλυψαν νεότερα για το μέλλον τους στη Formula 1, με τη δεύτερη θέση στη Mercedes να παραμένει κενή.

Η θέση του Βάλτερι Μπότας στη Mercedes είναι υπό αμφισβήτηση, με τον Τζόρτζ Ράσελ να αποτελεί το φαβορί για να προβιβαστεί στους πρωταθλητές από τη Williams το 2022. Οι φήμες περί αντικατάστασης του Φινλανδού από τον Βρετανό κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια, όμως όντας οδηγός της ακαδημίας της Mercedes, o Ράσελ προοριζόταν εξ’αρχής να οδηγήσει για την ομάδα με έδρα το Μπράκλεϊ όταν η ομάδα θα τον θεωρεί έτοιμο.

Στο πλαίσιο του GP Βελγίου, οι δύο οδηγοί ήταν οι πρώτοι που πέρασαν από τη συνέντευξη Τύπου, με τις ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον τους να είναι αναμενόμενες. Κανένας εκ των δύο δεν αποκάλυψε κάτι καινούργιο και έδωσαν την αίσθηση πως δεν θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση. «Δεν υπάρχει κάποιο νέο να μοιραστώ μαζί σας», δήλωσε ο Μπότας στη συνέντευξη Τύπου. «Μπορεί να γνωρίζω κάτι, μπορεί και όχι. Όπως προανέφερα δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το μέλλον μου. Δεν χρειάζεται να διευκρινίσω τη θέση μου. Το ίδιο πιστεύω πως ισχύει για τον Τζόρτζ. Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε εδώ και δεν έχουμε καμία είδηση να ανακοινώσουμε. Θα επικεντρωθούμε ώστε να σημειώσουμε τους περισσότερους βαθμούς για τις ομάδες που αγωνιζόμαστε. Δεν με ενοχλεί η κατάσταση αυτή. Κάποια στιγμή τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό τριήμερο».

Ο Ράσελ από τη μεριά του αμφισβήτησε το αν θα έχουμε οποιαδήποτε ανακοίνωση σύντομα. «Προς ώρας δεν έχω κάτι να μοιραστώ. Υπήρξαν συζητήσεις στο καλοκαιρινό διάλειμμα και δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινώσουμε αυτό το τριήμερο και πιθανότατα το επόμενο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα σωστά, δίχως βιασύνες».

Ο Μπότας πηγαίνει με μειονέκτημα στο GP Βελγίου, καθώς έπειτα από τη σύγκρουση που προκάλεσε στο GP Ουγγαρίας δέχθηκε ποινή 5 θέσεων στην εκκίνηση του αγώνα. Το συμβάν αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ράσελ να τερματίσει στην 8η θέση και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς με την ομάδα της Williams.

Μην χάσετε τη δράση του GP Βελγίου στο Gazzetta, με το LIVE το Σάββατο (15:45) στις κατατακτήριες και την Κυριακή (15:40) στον αγώνα.

Image credit: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!