Η Aston Martin απέσυρε την έφεση για τον αποκλεισμό του Φέτελ

Κώστας Παστρίμας
Η Aston Martin απέσυρε την έφεση για τον αποκλεισμό του Φέτελ
Η Aston Martin αποφάσισε τελικά να αποσύρει την έφεσή της κατά του αποκλεισμού του Σεμπάστιαν Φέτελ στην Ουγγαρία και έτσι η ποινή παραμένει.

Μετά την άρνηση των αγωνοδικών να δεχτούν τα στοιχεία που κατέθεσε η Aston Martin και να επανεξετάσουν την ποινή αποκλεισμού του Σεμπάστιαν Φέτελ από τα αποτελέσματα του GP Ουγγαρίας, λόγω παραβίασης του κανονισμού για την ποσότητα καυσίμου που έπρεπε να υπάρχει μέσα στο μονοθέσιο μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα έπρεπε να αποφασίσει αν θα επέμενε με την έφεση που είχε καταθέσει ή θα την απέσυρε. Με μια σύντομη ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι την αποσύρει, αφού δεν πιστεύει πλέον ότι μια πλήρης ακρόαση της υπόθεσης, που θα γινόταν από το Εφετείο της FIA, θα είχε αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Aston Martin αναφέρει: «Έχοντας λάβει υπόψη τις θέσεις μας και έχοντας σημειώσει την ετυμηγορία των αγωνοδικών της FIA ότι υπήρχαν σαφή νέα στοιχεία για βλάβη του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου, παρ 'όλα αυτά αποσύραμε την έφεσή μας με βάση το γεγονός ότι πιστεύουμε ότι αυτό υπερτερεί του οφέλους των οφελών της ακρόασης».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!