Νεκρός 14χρονος αναβάτης σε αγώνα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ταλέντων (vid)

Νίκος Γιαννούλας
Νεκρός 14χρονος αναβάτης σε αγώνα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ταλέντων (vid)
Ο νεαρός Ισπανός αναβάτης της ομάδας Cuna de Campeones, Oύγκο Μιγιάν, παρασύρθηκε από συναθλητή του μετά από πτώση, κατά τη διάρκεια αγώνα στην πίστα του Άραγκον.

Ένα τρομακτικό ατύχημα που κατέληξε στο θάνατο του νεαρού αναβάτη Ούγκο Μιγιάν συνέβη σήμερα, Κυριακή 25 Ιουλίου, στην πίστα του Άραγκον στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια αγώνα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ταλέντων.


Ο Ισπανός αναβάτης είχε μια πτώση ανάμεσα σε πολλές ακόμα μοτοσικλέτες. Στην προσπάθειά του να σηκωθεί και να βγει εκτός πίστας, παρασύρθηκε από τον συναθλητή του, Πολωνό Μίλαν Πάβελετς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σαραγόσα, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Ο Ούγκο Μιγιάν Γράτσια ήταν ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους αναβάτες, καθώς ήταν 3ος στη φετινή κατάταξη του κυπέλλου ταλέντων, που πραγματοποιείται με ενιαίο τύπο μοτοσικλετών Honda και τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσικλετών.


Το Κύπελλο Ταλέντων θεωρείται ο προθάλαμος των πρωταθλημάτων Moto2 και Moto3, που με τη σειρά τους οδηγούν στο MotoGP. Στο συγκεκριμένο κύπελλο συμμετέχουν και Έλληνες αναβάτες, οι Σπυρίδων - Μάριος Φουρθιώτης και Βασίλειος Παντελεάκης.

Image Credit: fimcevrepsol.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!