Ντεμπούτο για το εξηλεκτρισμένο Jeep Cherokee 4xe

Ντεμπούτο για το εξηλεκτρισμένο Jeep Cherokee 4xe
Η Jeep έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο και plug-in hybrid Cherokee και σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην εταιρία.

H Jeep κατά τη διάρκεια της παρουσίασης “Stellantis EV Day 2021” αποκάλυψε το νέο Cherokee 4xe, το οποίο αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα της φίρμας προς τον απώτερο στόχο, τις μηδέν εκπομπές ρύπων. Η 5η γενιά του Cherokee υπόσχεται μια ανανεωμένη εμπειρία οδήγησης η οποία τιμά την 30χρονη ιστορία του μοντέλου με πάνω από 7 εκατ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η φυσική επίσημη παρουσίαση του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέα Υόρκης στα τέλη Αυγούστου. Εκεί, θα αποκαλυφθούν ακόμα περισσότερα για τη νέα έκδοση του Jeep Cherokee 4xe, το οποίο θα εφοδιάζεται με τεχνολογία plug-in hybrid.Jeep Cherokee 4xe

H Jeep γιορτάζει τα 80α γενέθλιά της και το νέο της σλόγκαν αποτελεί το “Zero Emission, 100% Freedom”, δηλαδή μηδενικές εκπομπές ρύπων και απόλυτη ελευθερία να συνεχίσει το όραμα της για ακόμα περισσότερα χρόνια.

Ο εξηλεκτρισμός της γκάμας της αμερικανικής φίρμας έχει ήδη ξεκινήσει με τα Renegade, Compass και Wrangler να έχουν αποκτήσει τις δικές τους plug-in hybrid εκδόσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!