O Γκάρετ Γκέρλοφ αντικαθιστά τον Μορμπιντέλι στο GP Ολλανδίας

O Γκάρετ Γκέρλοφ αντικαθιστά τον Μορμπιντέλι στο GP Ολλανδίας
Ο αναβάτης της Yamaha, Γκάρετ Γκέρλοφ, θα αντικαταστήσει τον τραυματία Φράνκο Μορμπιντέλι στον ερχόμενο αγώνα στο ΤΤ Άσεν.

Ο εργοστασιακός αναβάτης του World SBK για την ομάδα της Yamaha, Γκάρετ Γκέρλοφ θα κάνει το ντεμπούτο του στο MotoGP το ερχόμενο αγωνιστικό τριήμερο στο πλαίσιο του GP Ολλανδίας. Ο Αμερικανός αναβάτης θα πάρει τη θέση του Ιταλού στην Petronas SRT Yamaha και θα πλαισιώσει τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Ο Μορμπιντέλι υπέστη τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια προπόνησης έπειτα από το GP Γερμανίας. Οι γιατροί τον συμβούλεψαν να μην αγωνιστεί ώστε να εξεταστεί ποια θα αποτελέσει η διαδικασία αποθεραπείας του.

Ο Γκέρλοφ έχει οδηγήσει μόλις μια φορά στην καριέρα του μοτοσικλέτα του MotoGP. Αυτό έγινε στις ελεύθερες δοκιμές του GP Βαλένθια του 2020 όταν και είχε αντικαταστήσει τον Βαλεντίνο Ρόσι. Στον ερχόμενο αγώνα θα αποτελέσει teammate του Ιταλού θρύλου και είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

«Ανυπομονώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε και δεν λέω όχι ποτέ σε μια νέα πρόκληση. Είναι ένα νέο σιρκουί για εμένα και μου αρέσει να μαθαίνω νέες πίστες. Το ΤΤ Άσεν ταιριάζει στο οδηγικό μου στυλ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω και πάλι τη Yamaha. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αλλά νιώθω καλά και ευχαριστώ την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Μην χάσετε όλη τη δράση του GP Ολλανδίας για το MotoGP στο Gazzetta, όπως επίσης το LIVE στις κατατακτήριες το Σάββατο και στον αγώνα την Κυριακή στις 15:00.

Image credit: Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!