ΑΕΚ: Προβληματισμός για την εμφάνιση κόντρα στην Πυλαία

Η απογοητευτική εικόνα του τελικού στο κύπελλο, θέλουν να ξεχαστεί γρήγορα στην ΑΕΚ καθώς έρχονται οι τελικοί του πρωταθλήματος.

Αν και στην ΑΕΚ περίμεναν ότι η Πυλαία θα παλέψει τον τελικό στο κύπελλο, σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν ότι θα έχαναν και μάλιστα με καθαρό σκορ από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό που πείραξε τους ανθρώπους της Ενωσης δεν είναι η ήττα, αλλά η πολύ κακή εικόνα της, επιθετικά κυρίως, όπου έκανε πολλά λάθη και σπατάλησε ευκαιρίες για να γυρίσει έστω στο δεύτερο ημίχρονο το ματς. Ένα ματς απέναντι σε μία ομάδα που μόλις πριν ένα μήνα είχε κερδίσει στο πρωτάθλημα με 19 γκολ διαφορά!

Είναι χαρακτηριστικό πως στην Ενωση με εξαίρεση τον Μπουκοβίνα δεν έκανε κανείς άλλος δηλώσεις, με την Ερασιτεχνική να έχει προβληματιστεί αρκετά από την αγωνιστική εικόνα του τελικού.
Και μέσα σε αυτή την αρνητική ψυχολογία, οι παίκτες του Δ. Δημητρούλια καλούνται να… μαζέψουν τα κομμάτια τους, καθώς την Παρασκευή αρχίζει η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Μετά την χαμένη ευκαιρία για ένα ακόμη νταμπλ, στην ΑΕΚ θα θεωρηθεί αποτυχία να μην πάρει ούτε το πρωτάθλημα και γι’ αυτό ξεκίνησε αμέσως η προσπάθεια να ξεχαστεί το χθεσινό αποτέλεσμα στο κύπελλο και να επικεντρωθούν στον άλλο μεγάλο στόχο της χρονιάς.

@Photo credits: INTIME