Μιλλούση για Πετρούνια: «Δεν είναι αυτό που ήθελες, είμαι διπλά περήφανη για σένα» (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Μιλλούση για Πετρούνια: «Δεν είναι αυτό που ήθελες, είμαι διπλά περήφανη για σένα» (pic)

bet365

Η Βασιλική Μιλλούση δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την υπερηφάνεια της για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια με την σύζυγο του Έλληνα Ολυμπιονίκη παρότι δεν είναι αυτό που ήθελε ο ίδιος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανάρτησή της.

«Δίπλα περήφανη για σένα! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ' αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια <3», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα της συζύγου του Λευτέρη Πετρούνια στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.