Πετρούνιας: To... cheat γεύμα του μετά τον αγώνα είχε μπέργκερ, πίτσα και πατάτες! (pic)

Πετρούνιας: To... cheat γεύμα του μετά τον αγώνα είχε μπέργκερ, πίτσα και πατάτες! (pic)

bet365

Το Gazzetta έμαθε και σας μεταφέρει την… παρασπονδία που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό των κρίκων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ο Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά τον προκριματικό είπε να το… ρίξει λίγο έξω!

Μην φανταστείτε υπερβολές και ξενύχτια, απλώς επέτρεψε στον εαυτό του, μετά τη σύμφωνη γνώμη φυσικά και του προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, να αλλάξει για λίγο το διαιτολόγιο του.

Αλλωστε μετά την κούραση του αγώνα και τις τουλάχιστον δύο ώρες που έφαγε για συνεντεύξεις και ντόπινγκ κοντρόλ, ήταν πεινασμένος σαν λύκος.

Και πηγαίνοντας στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού πήρε ότι του είχε λείψει το τελευταίο διάστημα! Τέσσερα κομμάτια πίτσα, ένα χάμπουργκερ, πατάτες με μαγιονέζα και ψωμί! Και για ενίσχυση πήρε και εξτρα μαγιονέζα!

Τη σχετική φωτογραφία που βλέπετε, την έστειλε στη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση για να δει και αυτή την… κατάχρηση!

Δεν μάθαμε εάν κατάφερε να τα φάει όλα, αλλά του αξίζει ένα τέτοιο… ανθυγιεινό γεύμα μετά την έξοχη εμφάνιση στον προκριματικό. Τον τελευταίο μήνα προσέχει αυστηρά τη διατροφή του, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια της χρονιάς αποφεύγει τροφές που δεν προσφέρουν τίποτα στον οργανισμό του.

Αυτή βέβαια ήταν και η μοναδική φορά που… ξέφυγε στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού, καθώς πλέον υπάρχει μπροστά ο τελικός και ο Λευτέρης θέλει να πάει εκεί κατάλληλα προετοιμασμένος.

Το γεύμα του Πετρούνια

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα