Πρεμιέρα των νέων Ducati στην Ελλάδα

Νίκος Γιαννούλας
Πρεμιέρα των νέων Ducati στην Ελλάδα
Στο Ducati Season Opening 2024 είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της ιταλικής μάρκας.

Η αυλαία άνοιξε για όλα τα νέα μοντέλα 2024 της «κόκκινης» μάρκας, στο Ducati Αthens την Τετάρτη 20 Μαρτίου. Μαζί είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ολοκαίνουργια Apparel collection, αλλά και εντυπωσιακές συλλεκτικές μοτοσυκλέτες.

Ducati Athens 2024

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, το Ducati Athens, το μοναδικό exclusive κατάστημα της μάρκας για Ducati, υποδέχτηκε τους Ducatisti φίλους, δημοσιογράφους και συνεργάτες, για να γιορτάσουν την έναρξη της σεζόν, το Ducati Season Opening.

Ducati Scrambler

Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας, οι ξεχωριστοί καλεσμένοι, απόλαυσαν σε πανελλήνια πρεμιέρα την υψηλών επιδόσεων μονοκύλινδρη Hypermotard 698 Mono & RVE, την αριθμημένη περιορισμένης παραγωγής νέα Multistrada RS, την εντυπωσιακή νέα Desert X Rally και τη δημοφιλή Multistrada V4 με νέα γραφικά και το πλήρη πακέτο εξοπλισμού touring, τη Multistrada V4 S Grand Tour.

Ducati

Ταυτόχρονα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη νέα σειρά γυαλιών Carrera Ducati και τη νέα σειρά αξεσουάρ αναβάτη, η οποία περιλαμβάνει εξοπλισμό και ρουχισμό σχεδιασμένο όχι μόνο για οδήγηση, αλλά και για καθημερινή χρήση.

Ducati

Τα πολυαναμενόμενα μοντέλα Ducati, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους σε μια «κόκκινη» βραδιά με ροκ μουσική από τον DJ Κώστα Φραγκολιά, απίθανες γεύσεις και ωραία διάθεση, πριν παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό στο περίπτερο της Kosmocar-Ducati, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 10 - 14 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Images Credit: Ducati/Kosmocar

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!