O Άλεξ Φοντάνα έτοιμος για νέες επιτυχίες

O Άλεξ Φοντάνα έτοιμος για νέες επιτυχίες
O Ελληνοελβετός οδηγός θα πάρει μέρος σε ένα νέο θεσμό στο 2024 και στόχος του είναι να μεγαλώσει την ήδη εντυπωσιακή τροπαιοθήκη του.

Σε νέες περιπέτειες ο Άλεξ Φοντάνα στη φετινή χρονιά. Ο Ελληνοελβετός οδηγός συνεχίζει ως οδηγός της Car Collection Motorsport και το 2024 θα πάρει μέρος στο International GT Open. Θα αγωνιστεί με μία Porsche 911 GT3 R, με την οποία έχει γνωρίσει ήδη επιτυχίες.

To νέο αγωνιστικό πρόγραμμα της γερμανικής ομάδας έρχεται μετά από την κατάκτηση του τίτλου στο GT World Challenge Europe τον περασμένο Νοέμβριο στη Βαρκελώνη. Εκεί είχε βρεθεί ο Στάθης Κοκκορόγιαννης και το gMotion by Gazzetta για να καλύψει την τεράστια επιτυχία του ελληνικής καταγωγής Άλεξ Φοντάνα.

Το International GT Open περιλαμβάνει 7 αγωνιστικά τριήμερα σε κορυφαίες πίστες της Ευρώπης. Ο Φοντάνα στο 2024 θα έχει για teammate έναν Αμερικανό οδηγό που παίρνει μέρος με το όνομα «Χας». Οι δυο τους έχουν ιδιαίτερη σχέση καθώς ο Χας είναι μέλος της Ακαδημίας του Άλεξ Φοντάνα.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Είναι η πρώτη μου ευκαιρία να αγωνιστώ με την ίδια ομάδα και το ίδιο αυτοκίνητο για δύο συνεχόμενα χρόνια. Επιπλέον με κάνει περήφανο πως θα αγωνιστώ στη σεζόν με τον Χας, ο οποίος έρχεται από την ακαδημία μου. Είμαι έτοιμος να χτίσουμε μαζί κάτι καλό αγώνα με τον αγώνα», δήλωσε ο Φοντάνα.

Η πρώτη μάχη του Άλεξ στο International GT Open είναι ο αγώνας στο Αλγκάρβ της Πορτογαλίας στις 28 Απριλίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!