CFMOTO 450MT: Μοτοσικλέτα adventure σε τιμή... scooter (vid)

Νίκος Γιαννούλας
CFMOTO 450MT: Μοτοσικλέτα adventure σε τιμή... scooter (vid)
H MUVUS έφερε στη χώρα μας την πρώτη CFMOTO 450MT στην Ευρώπη, για μια γνωριμία των Ελλήνων ειδικών δημοσιογράφων μαζί της.

Κομμένη και ραμμένη για τις ελληνικές συνθήκες δείχνει η νέα adventure μοτοσικλέτα 450MT της CFMoto, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην EICMA 2023 και πλέον έφτασε και στη χώρα μας, μία και μόνη μοτοσικλέτα προ-παραγωγής.



Πρώτη παρουσίαση στην Ευρώπη



Η ελληνική αντιπροσωπεία MUVUS μας φιλοξένησε στον πολυχώρο The HUB Events στην Αθήνα, όπου είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με στελέχη της εταιρείας και ταυτόχρονα να περιεργαστούμε από κοντά τη νέα CFMoto 450ΜΤ, πρώτοι σε όλη την Ευρώπη. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει και τη δυναμική της μάρκας στη χώρα μας.

CFMOTO 450MT
Image credit: CFMOTO, Βασίλης Κωστάκος



Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μας, με την CFMoto 450ΜΤ να δείχνει καλοφτιαγμένη και έτοιμη για κάθε περιπέτεια. Πλούσια εξοπλισμένη, με άνετη σέλα και δυνατότητα να δεχθεί τρεις βαλίτσες και top case, παρά το μικρό της κυβισμό υποστηρίζει εξαιρετικά τον adventure χαρακτήρα της.

CFMOTO 450MT
Image credit: CFMOTO, Βασίλης Κωστάκος



Η CFMoto 450MT διαθέτει ένα δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 449 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 43,4 ίππους και 44 Nm ροπής. Σε αυτόν έχει τοποθετηθεί διπλός άξονας εξισορρόπησης των κραδασμών για καλύτερη απόκριση στο γκάζι και κορυφαία ποιότητα λειτουργίας. Έτσι, εξασφαλίζεται η ομαλή και απολαυστική οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

CFMOTO 450MT
Image credit: CFMOTO, Βασίλης Κωστάκος



Η μοτοσικλέτα επίσης είναι εξοπλισμένη με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control). Με βάρος μόλις 175 κιλά χωρίς υγρά, το 450MT είναι μια ελαφριά και στιβαρή επιλογή για τους λάτρεις της adventure οδήγησης. Οι δυνατότητες της 450MT εντός και εκτός δρόμου ενισχύονται σημαντικά με τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB που προσφέρουν διαδρομή 200mm. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά με απενεργοποιούμενο ABS της Bosch.

CFMOTO 450MT
Image credit: CFMOTO, Βασίλης Κωστάκος



Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα



H MUVUS, αποκλειστικός εισαγωγέας της CFMoto στην Ελλάδα στα πλαίσια της γνωριμίας του κοινού με τη νέα 450ΜΤ, ανακοίνωσε μια σειρά στατικών παρουσιάσεων του μοντέλου προ - παραγωγής που είναι το 1ο που έφτασε στην Ευρώπη! Συγκεκριμένα, το μοντέλο θα παρουσιαστεί στις παρακάτω πόλεις:

  • 23/2 Ιωάννινα, Γκαρτζονίκας moto, Στρατηγού Βογιάνου 16, 13:00-21:00
  • 24/2 Πάτρα, Λυρής Α.Ε, Ν.Ε.Ο Αθηνών - Πατρών 162, 12:30 - 17:00
  • 26/2 Ηράκλειο, Η. & Κ. Α.Ε.Β.Ε, λεωφόρος Ικάρου 11& Αγίου Φανουρίου, μέχρι 19:30
  • 28/2 Ρόδος, Ξενάκης moto, λεωφόρος Ρόδου - Λίνδου & Λυκίας γωνία, ωράριο καταστήματος
CFMOTO 450MT
Image credit: CFMOTO, Βασίλης Κωστάκος

Χρώματα και τιμή - έκπληξη



Η νέα CFMoto 450MT θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, γκρι και γαλάζιο και οι παραδόσεις στους πρώτους τυχερούς αγοραστές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο στη χώρα μας. Η τιμή που ανακοινώθηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία είναι στα 5.990 ευρώ, στοιχείο που την καθιστά εξαιρετικά σημαντική και σίγουρα ένα από τα πιθανά best seller της ελληνικής αγοράς μοτοσικλέτας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!