Αυτή είναι η τιμή της νέας CFMoto 450MT (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η τιμή της νέας CFMoto 450MT (vid)
Η CFMoto έδωσε στη δημοσιότητα την τιμή της νέας adventure μοτοσικλέτας της για το 2024.

Η πολυαναμενόμενη adventure μοτοσικλέτα 450MT της CFMoto έκανε το ντεμπούτο της στην EICMA 2023, επιδεικνύοντας περήφανα τη δέσμευση της μάρκας στην καινοτομία και την περιπέτεια. Η νέα μοτοσικλέτα αναμένεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2024 και η τιμή που ανακοινώθηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία είναι στα 5.990 ευρώ.

Η CFMoto 450MT είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 449 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 43,4 ίππους και 44 Nm ροπής. Οι διπλοί άξονες ισορροπίας έχουν ενσωματωθεί για να βελτιώσουν την απόκριση του γκαζιού και να μειώσουν τους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και απολαυστική οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

CFMoto

Η μοτοσικλέτα επίσης είναι εξοπλισμένη με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control). Με βάρος μόλις 175 κιλά χωρίς υγρά, το 450MT είναι μια ελαφριά και στιβαρή επιλογή για τους λάτρεις της adventure οδήγησης. Οι δυνατότητες του 450MT εντός και εκτός δρόμου ενισχύονται σημαντικά με τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB που προσφέρουν διαδρομή 200mm.

CFMoto

Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά με απενεργοποιούμενο ABS της Bosch. Η νέα CFMoto 450MT θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, γκρι και γαλάζιο και αναμένεται την Άνοιξη στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!