Πετρούνιας: «O πρωταθλητισμός είναι μία ρόδα, η δική μου ξεκίνησε από κάτω»

Κώστας Μπιτσικώκος
Πετρούνιας: «O πρωταθλητισμός είναι μία ρόδα, η δική μου ξεκίνησε από κάτω»
Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους και πρεσβευτής της Mercedes-Βenz στην Ελλάδα βρέθηκε στην παρουσίαση των νέων E-Class και EQE SUV και μοιράστηκε τις σκέψεις του.

Παρουσία του χρυσού ολυμπιονίκη και πρεσβευτή της Mercedes-Benz στη χώρα μας, Λευτέρη Πετρούνια, έγιναν τα αποκαλυπτήρια δύο νέων αυτοκινήτων της πολυτελούς μάρκας. Στην έδρα της Star Automotive Hellas είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις νέες E-Class και EQE SUV αλλά και να ακούσουμε τον Έλληνα πρωταθλητή στους κρίκους, λίγες ημέρες μετά την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

«Η ζωή στον πρωταθλητισμό είναι πολύ παρόμοια με την πραγματική ζωή. Έχει τα πάνω και τα κάτω, κάνει έναν μεγάλο κύκλο. Πότε μας πηγαίνουν όλα όπως τα θέλουμε, πότε τα πράγματα πάνε στραβά. Σημασία έχει να σηκωνόμαστε, να μην το βάζουμε κάτω και να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, από νεαρή ηλικία μέχρι και τα βαθιά γεράματα», τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Πετρούνιας

«Έτσι είναι και ο αθλητισμός, μία ρόδα είναι. Αυτή η ρόδα κάνει κύκλο. Ο δικός μου κύκλος ξεκίνησε από κάτω, πέρασε από πάνω. Ξαναπήγε από κάτω, με τα χειρουργεία, τις αποτυχίες, τις δυσκολίες μου. Κάνω αυτή την παρομοίωση για να σας πω αυτό: Στην πραγματική ζωή, έξω από τον πρωταθλητισμό, το σημαντικότερο για να μπορείς να κάνεις αυτή τη ρόδα να συνεχίσει να στρίβει και εσύ να είσαι από πάνω της και να μην σε πετάξει έξω, είναι να έχεις μία δυνατή ομάδα ανθρώπων γύρω σου. Την οικογένειά σου, τους φίλους σου, τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Να τους στηρίζεις και να σε στηρίζουν για να προχωράτε μαζί. Στον αθλητισμό τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, στην Ελλάδα ακόμα πιο διαφορετικά. Παραμένει όμως το γεγονός ότι πρέπει να έχουμε αυτή την ομάδα γύρω μας. Η Mercedes-Benz Ελλάς και οι άνθρωποι της, γιατί οι άνθρωποι κάνουν την εταιρεία, είναι μαζί μου σε αυτή τη διαδρομή επί 7 χρόνια. Έχω κάνει αυτή τη ρόδα να γυρίζει, έχω περάσει από την πάνω μεριά στην κάτω και τώρα ξαναβρίσκομαι στην πάνω. Συνεχίζουμε μαζί, ενωμένοι-δυνατοί σαν μια οικογένεια», ανέφερε στην εκδήλωση της Mercedes-Benz.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!