24 Ώρες Λε Μαν - LIVE από τις θέσεις των οδηγών των Ferrari 499P (video)

24 Ώρες Λε Μαν - LIVE από τις θέσεις των οδηγών των Ferrari 499P (video)
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την προσπάθεια της ιταλικής ομάδας να επιστρέψει στις επιτυχίες στις 24 Ώρες Λε Μαν, στην 100ή επέτειο του αγώνα.

H μεγάλη στιγμή έφτασε. Οι 24 Ώρες Λε Μαν είναι εδώ και είμαστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το φετινό event είναι ιδιαίτερο, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την πρώτη φορά που αγωνιστικά έδωσαν την απόλυτη μάχη σε τέσσερις τροχούς στη βορειοδυτική Γαλλία.

Συνολικά 62 αγωνιστικά αυτοκίνητα σε τρεις κατηγορίες παίρνουν μέρος και μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις εδώ. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι η Ferrari. H ιταλική ομάδα επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία αγώνων αντοχής και μάλιστα κατέκτησε την pole position στη διαδικασία της Hyperpole. Μάλιστα, ψάχνει την πρώτη της νίκη στο θρυλικό αγώνα μετά από 50 χρόνια.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλο τον αγώνα από τη θέση του οδηγού στις δύο 499P.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις 24 Ώρες Λε Μαν από τη #50 Ferrari 499P των Αντόνιο Φουόκο, Νίκλας Νίλσεν και Μιγκέλ Μολίνα.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις 24 Ώρες Λε Μαν από τη #51 Ferrari 499P των Τζέιμς Καλάντο, Αλεσάντρο Πιέρ Γκουίντι και Αντόνιο Τζοβινάτσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!