Formula 1: Πρωτιά ο Φερστάπεν στην πίστα, πρωτιά ο ΑΝΤ1 στην τηλεθέαση

Formula 1: Πρωτιά ο Φερστάπεν στην πίστα, πρωτιά ο ΑΝΤ1 στην τηλεθέαση
Η κάλυψη του μαγικού κόσμου της F1 σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ συνεχίζει να «σπάει» τα κοντέρ!

Τι κι αν η Red Bull Racing σημείωσε στο Grand Prix της Ισπανίας την έβδομη συνεχόμενη νίκη της; Το κοινό της Formula 1 παραμένει πιστό στο αγαπημένο του σπορ και για μία ακόμα Κυριακή, εξασφάλισε πρωτιά στην τηλεθέαση για τον ΑΝΤ1!

Η μάχη του Μονμελό μεταδόθηκε αποκλειστικά από ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1, όπως άλλωστε όλες οι στάσεις του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μαξ Φερστάπεν

Η πορεία του Μαξ Φερστάπεν προς την πέμπτη φετινή νίκη, σε συνδυασμό με την αντεπίθεση της Mercedes-AMG, κέντρισαν το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 στην Ελλάδα, καθώς στο δυναμικό κοινό 18-54 ο αγώνας στη Βαρκελώνη κατέγραψε ποσοστό 21.6%!

Χάρη σε αυτό, ήταν πρώτος στη ζώνη προβολής του με διαφορά 11,3 μονάδες από το δεύτερο κανάλι, ενώ και στο σύνολο κοινού ήταν πρώτος με 15,7% και 1,9 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό!

Οι άνδρες έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις μάχες των μονοθέσιων, με το ανδρικό κοινό ηλικίας 25-44 να χτυπάει κόκκινο με 52,9% και τους άνδρες 15-34 να φτάνουν το 42,3%.

Και οι γυναίκες, όμως, είδαν Formula 1, αφού σε επιμέρους κοινό (18-24) σημείωσαν 35,5%.

Formula 1 στον ΑΝΤ1

Επίσης, η εκπομπή «FORMULA 1 SHOW», την οποία παρουσιάζουν οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης και προηγήθηκε του αγώνα, στο δυναμικό κοινό 18-54 έφτασε το 15,5% ενώ στους άνδρες ηλικίας 25-34 έφτασε το 48% και στις γυναίκες ηλικίας 18-24 το 45,7%!

Σε αυτή, την παράσταση έκλεψε η αποκλειστική συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι, που -μεταξύ άλλων- μίλησε στη Μαρία Θωμά για το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός Grand Prix στην Ελλάδα!

Ο επόμενος αγώνας, είναι στις 18 Ιουνίου, με το σκηνικό να μεταφέρεται στον Καναδά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!