F1- H Haas ετοιμάζεται να ενώσει δυνάμεις με την Alfa Romeo

F1- H Haas ετοιμάζεται να ενώσει δυνάμεις με την Alfa Romeo
Μία συμμαχία-έκπληξη «ψήνεται» για την επόμενη αγωνιστική σεζόν του μαγικού κόσμου της Formula 1.

Η είσοδος της Audi στη Formula 1 από το 2026, γεννά αλυσιδωτές αντιδράσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Ως γνωστόν, η γερμανική εταιρεία εξαγοράζει τη Sauber Motorsport η οποία σήμερα μάχεται στις πίστες του κόσμου ως Alfa Romeo F1 Team.

Αυτό προκύπτει από καθαρά εμπορική συμφωνία, αφού η Sauber έχει κινητήρες της Ferrari. Καθώς από το τέλος της τρέχουσας σεζόν αυτό το deal ολοκληρώνεται, οι Ιταλοί φέρονται να αναζητούν διακαώς τρόπο να παραμείνουν στο… παιχνίδι.

Και θα το κάνουν με την άλλη ομάδα που προμηθεύεται υβριδικές μηχανές από το Μαρανέλο: τη Haas F1! Σύμφωνα με το έγκυρο racingnews365.com, η Αμερικανική ομάδα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την εμβληματική ιταλική μάρκα.

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν στην Αυστραλία

Μπορεί λοιπόν φέτος Haas και Alfa Romeo να είναι αντίπαλοι και να μάχονται στις πίστες αλλά από του χρόνου (και για μία διετία τουλάχιστον), να είναι σύμμαχοι στη… Moneygram Haas-Alfa Romeo!

Σε μία συμφωνία που φημολογείται πως θα μπορούσε να βάλει ακόμα και 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στα ταμεία της ομάδας του Τζιν Χάας.

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν στην Αυστραλία

Φωτογραφίες: Haas F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!