To TikTok F1 LIVE με Πουρναράκη-Σεϊτανίδη για όσα έγιναν στο Μoνακό (vid)

To TikTok F1 LIVE με Πουρναράκη-Σεϊτανίδη για όσα έγιναν στο Μoνακό (vid)
Το τηλεοπτικό δίδυμο της Formula 1 αναλύει όλα όσα συνέβησαν στο Grand Prix της Κυανής Ακτής.

Ένα ακόμα Grand Prix του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 πέρασε στην ιστορία, με τη μάχη στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό να μην έχει μεγάλες ανατροπές αλλά να αφορά έναν άκρως ενδιαφέροντα αγώνα, που επηρεάστηκε από τη βροχή.

Διαχειρίστηκε τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, γλίτωσε μία επαφή με τις μπαριέρες και κάπως έτσι ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε τη τέταρτη νίκη του σε έξι αγώνες.

Το πως, αναλύεται στο TikTok F1 LIVE που φέτος πραγματοποιείται σε συνεργασία του Gazzetta με τη Red Bull και αποτελεί σταθερό ραντεβού με τους φίλους του σπορ μετά από κάθε Grand Prix.

Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Πουρναράκης συζητούν επίσης για το στρατηγικό λάθος της Aston Martin που στέρησε από τον Φερνάντο Αλόνσο την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη, το βάθρο της Alpine, τα λάθη των Scuderia Ferrari και Κάρλος Σάινθ, τις αναβαθμίσεις της Mercedes.

Η κουβέντα επεκτείνεται στα (δυσανάλογα των ικανοτήτων του) επιτεύγματα του Νίκο Ρόσμπεργκ, ενώ φτάνει σε οδηγούς-θρύλους όπως οι Μίκαελ Σουμάχερ, Αλέν Προστ και Άιρτον Σένα.

Περισσότερα πατώντας play…

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!