Formula 1: Ο Λεκλέρ απαντά στις φήμες για Χάμιλτον και Ferrari

Formula 1: Ο Λεκλέρ απαντά στις φήμες για Χάμιλτον και Ferrari
Ο Μονεγάσκος σχολίασε το ενδεχόμενο να έχει ως teammate στη Ferrari τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1.

Η έλλειψη αγωνιστικής δράσης το περασμένο σαββατοκύριακο λόγω της ματαίωσης του Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια, «πυροδότησε» νέες φήμες σχετικά με την πιθανή συνεργασία του Λιούις Χάμιλτον με τη Scuderia Ferrari. Ο Βρετανός είναι δίχως συμβόλαιο για το 2024 και ακόμη δεν έχει δεσμευθεί με τη Mercedes-AMG για τα επόμενα χρόνια.

Αρκετά σενάρια έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα για την πιθανή μετεγγραφή του Βρετανού στη Scuderia. Ο Χάμιλτον έχει φροντίσει να κρατήσει ζωντανή τη φημολογία, καθώς πρόσφατα δήλωσε πως έχει φανταστεί τον εαυτό του στα κόκκινα.

Για τις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, ρωτήθηκε ο οδηγός της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ, στο πλαίσιο του GP Μονακό: «Θέλω έναν γρήγορο teammate, όπως όλοι μας. Είμαστε στη Formula 1 και θέλουμε να παλεύουμε ενάντια στους καλύτερους. Αλλά δεν λέω πως ο teammate μου δεν είναι γρήγορος. Ο Κάρλος Σάινθ είναι τρομερά γρήγορος, όμως δεν παίρνω εγώ αποφάσεις για το ποιος θα είναι teammate μου. Εάν πω πως θα ήθελα τον Χάμιλτον, φαντάζομαι πως θα είναι ο κύριος τίτλος σε κάθε εφημερίδα. Ο Λιούις είναι ένας τρομερός οδηγός και έχει πετύχει πολλά στο σπορ. Όλοι οι οδηγοί στο grid θα ήθελαν να έχουν τον Λιούις για teammate. Όλοι θα μπορούσαν να μάθουν πολλά από αυτόν. Όμως είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι και με τον Κάρλος έχουμε μια φανταστική σχέση».

Το συμβόλαιο του Λεκλέρ με τη Ferrari ολοκληρώνεται στο τέλος του 2024. Ήδη στην ιταλική ομάδα θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για ανανέωση συμβολαίου του Μονεγάσκου.

Φωτογραφίες: Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!