Formula 1: Ferrari και Λεκλέρ ξεκινούν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο

Formula 1: Ferrari και Λεκλέρ ξεκινούν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο
Η ιταλική ομάδα θέλει να κρατήσει στις τάξεις της τον Μονεγάσκο αστέρα για πολλά ακόμη χρόνια σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Οι φήμες και τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Σαρλ Λεκλέρ στη Scuderia Ferrari δεν σταματούν να «κυκλοφορούν» στο διαδίκτυο και τα social media τους τελευταίους μήνες. Η αποτυχία της ιταλικής ομάδας να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο που θα διεκδικεί νίκες έχει οδηγήσει σε κομφούζιο και αμηχανία στο Μαρανέλο.

Τα παραπάνω έχουν δημιουργήσει και ερωτηματικά σχετικά με το αν ο Λεκλέρ θέλει να παραμείνει στη Ferrari για πολλά χρόνια ακόμα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του 2024 και κάποιοι τον θέλουν να ψάχνεται να αποχωρήσει ακόμη και στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Η πραγματικότητα ενδέχεται ωστόσο να είναι αρκετά διαφορετική. Σύμφωνα με το formu1a.uno, η Ferrari ετοιμάζονται να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Λεκλέρ ώστε να επεκταθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Ferrari, Τζον Έλκαν, βρέθηκε στο εργοστάσιο στο Μαρανέλο μετά τη ματαίωση του Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια. Εκεί, πραγματοποίησε μια σειρά από μίντινγκ με κορυφαία στελέχη της Scuderia. Συζητήθηκε επίσης το μέλλον του Λορέν Μεκίς, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ως ο αντικαταστάτης του Φρανζ Τοστ στο τιμόνι της Scuderia AlphaTauri. Τέλος, υπήρξαν σημαντικές εγγυήσεις προς τους Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ σχετικά με την κατεύθυνση της αγωνιστικής ομάδας της Formula 1.

Τα τελευταία 24ωρα (μετά την επίσκεψη του Έλκαν στο εργοστάσιο) κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τη Ferrari να ετοιμάζει πρόταση-μαμούθ στον Λιούις Χάμιλτον για το 2024. Μάλιστα, γίνεται λόγος για ενεργή συμμετοχή του Έλκαν στο σχέδιο για να γίνει κάτοικος Μαρανέλο ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Φωτογραφίες: Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!