WRC: Το ιπτάμενο Yaris του Οζιέ «διακόπτει» καυγά θεατών (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
WRC: Το ιπτάμενο Yaris του Οζιέ «διακόπτει» καυγά θεατών (vid)
Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν σε ειδική διαδρομή του τέταρτου γύρου της σεζόν για το WRC.

Έχουμε πολλάκις συναντήσει στο Ράλλυ Ακρόπολις καταστάσεις όπου «εξυπνάκηδες» αψηφούν τις οδηγίες από τους κριτές και κάθονται σε μη ενδεδειγμένα σημεία, θέτοντας σε κίνδυνο τη διεξαγωγή των ειδικών διαδρομών. Και παράλληλα τη ζωή τους αλλά και την ασφάλεια των πληρωμάτων.

Αποδεικνύεται όμως πως αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Τρανό παράδειγμα, το video που σας παραθέτουμε από το Ράλλυ Κροατίας, τέταρτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε με νικητή τον Έλφιν Έβανς.

Πρόκειται για ασφάλτινο ράλλυ, με πολύ υψηλές ταχύτητες και το σκηνικό διαδραματίζεται σε σημείο με άλμα, δηλαδή εντελώς «τυφλό» για τους οδηγούς των αγωνιστικών.

Καβγάς στο Ράλλυ Κροατίας

Ξεκινά λοιπόν καβγάς ανάμεσα σε θεατές, που φέρονται να είναι από τη Σλοβενία και την Τσεχία. Αιτία ήταν η παρουσία ενός σε επικίνδυνο σημείο, που προκάλεσε την επέμβαση των κριτών και έπειτα, τσουνάμι διαπληκτισμών. Δύο θεατές παλεύουν πάνω στην αγωνιστική διαδρομή ενώ οι κριτές σφυρίζουν προειδοποιώντας, καθώς προσεγγίζει το σημείο το Toyota Yaris Rally1 του Σεμπαστιέν Οζιέ.

Λίγο πριν αδειάσει η κλεψύδρα, ένας από τους θεατές έχει διαπληκτισμό με αστυνομικό πάνω στο δρόμο και τελικά, όλοι απομακρύνονται ελάχιστα πριν το πέρασμα του Γάλλου. Με το ιαπωνικό υβριδικό θηρίο να «πετάει» πάνω από το… ρινγκ, αποδεικνύοντας πως καθυστέρηση ακόμα και ελάχιστων δευτερολέπτων, θα μπορούσε να αποδειχθεί ολέθρια!

Δείτε το αδιανόητο συμβάν στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!