Πάσχα με Royal Enfield

Κώστας Παστρίμας
Η Royal Enfield διοργανώνει ένα πασχαλινό Test Ride σε συνεργασία με την Moto Petsas

Η Muvus συνεχίζει ακάθεκτη τις διοργανώσεις Test Ride στις μοτοσικλέτες CFMoto και Royal Enfield θέλοντας να φέρει το κοινό των δύο τροχών όλο και πιο κοντά στη φιλοσοφία της. Αυτήν τη φορά είναι η σειρά της Royal Enfield να συστηθεί στους φίλους της μοτοσικλέτας σε ένα test ride το οποίο διοργανώνει η Moto Petsas.

Από σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου έως και την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στην εταιρεία Moto Petsas στην Καλλιθέα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τα νέα μοντέλα της μάρκας και να τα οδηγήσουν.

Τα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα είναι τα Super Meteor 650, Meteor 350, Classic 350 και HNTR 350 και όσοι θέλουν να τα γνωρίσουν καλό είναι να κλείσουν ραντεβού για να εξασφαλίσουν τη θέση τους και τη μοτοσικλέτα που τους ενδιαφέρει. Μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικά στο 210 9582988 ή στην ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@motopetsas.gr.

Το πιο ενδιαφέρον μοντέλο για test ride είναι το Super Meteor 650 που είναι και το πιο φρέσκο στην γκάμα της ινδικής φίρμας. Το cruiser είναι εξοπλισμένο με δικύλινδρο κινητήρα 648 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 ίππους και 52,3 Nm ροπής, σύγχρονες αναρτήσεις και πλούσιο εξοπλισμό που την έχουν μετατρέψει στη νέα ναυαρχίδα της Royal Enfield.