Tα νέα μοντέλα Royal Enfield ήρθαν στην Ελλάδα!

Γιώργος Βαρίνος
Tα νέα μοντέλα Royal Enfield ήρθαν στην Ελλάδα!
Tα πρώτα μοντέλα της Royal Enfield κατέφθασαν στην Ελλάδα και παρελήφθησαν από την νέα, δυναμική αντιπρόσωπο της εταιρείας στην χώρα μας, Motostuff.

H Royal Enfield με μακρά δίτροχη ιστορία και παράδοση που μετρά σχεδόν 117 χρόνια και έτος ίδρυσης το 1890, η Royal Enfield, μέλος του ινδικού κολοσσού EICHER Group, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών παγκοσμίως, με περισσότερες από 700.000 πωλήσεις μοτοσυκλετών ανά έτος.Πρόκειται για τα γνωστά Bullet 500, σε διάφορους χρωματισμούς, τα οποία πλέον συμμορφώνονται με τις Euro 4 προδιαγραφές, καθώς και για το On – Off μοντέλο Himalayan!

To Ηimalayan αποτελεί μια “ξεχωριστή φωνή” στον ευρύτερο χώρο των adventure μοτοσυκλετών, προτάσσοντας ως κύρια χαρακτηριστικά του την απλότητα και την “heavy duty” κατασκευαστική φιλοσοφία, στοιχεία τα οποία συναντά όλα και πιο σπάνια κανείς στην κατηγορία.
Με δυο νέα μοντέλα να παρουσιάζονται και να ξεχωρίζουν στην φετινή EICMA, τις Royal Enfield Interceptor 650 και Continental GT 650 η Ινδική εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη προσπάθεια της εξέλιξης νέων μοντέλων, κερδίζοντας συνεχώς νέους φίλους στην ήδη μεγάλη οικογένεια της.
Τα νέα Royal Enfield μπορείτε να τα θαυμάσετε από κοντά στην:
Motostuff Λ. Αθηνών – Σουνίου, Θέση Πέτα Κερατέας Τ.Κ. 19001 Τηλ. 2299069930

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!