WEC: Το τρέιλερ για τη νέα σεζόν σε βάζει σε κλίμα 2023 (vid)

WEC: Το τρέιλερ για τη νέα σεζόν σε βάζει σε κλίμα 2023 (vid)
To WEC ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη σεζόν στη σύγχρονη εποχή του και μας προετοίμασε με ένα ιδιαίτερο τρέιλερ γεμάτο… hypercar.

Οι αγώνες αντοχής αλλάζουν το 2023 προς το καλύτερο. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπαίνει σε μία νέα εποχή και υποδέχεται νέους κατασκευαστές στην κορυφαία κατηγορία Hypercar που θα εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον στα ύψη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αρχή θα γίνει στις 17 Μαρτίου με τα 1000 Μίλια του Σίμπρινγκ. Οι Toyota, Peugeot, Glickenhaus, Ferrari, Porsche, Cadillac και Vanwall αναμένεται να δώσουν τις πρώτες από τις πολλές μάχες που περιμένουμε στο 2023. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη εποχή του, το WEC έχει διψήφιο αριθμό αγωνιστικών στην κορυφαία του κατηγορία, με τον ερχομό των κατασκευαστών να εκτοξεύει το ενδιαφέρον στα ύψη.

Εκτός από την κατηγορία Hypercar, θα δούμε επίσης τις LMP2 και GTE, οι οποίες παραδοσιακά διαθέτουν μάχες που κόβουν την ανάσα μέχρι τον τερματισμό.

Με αφορμή τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, το WEC δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης ένα βίντεο που σηματοδοτεί την εκκίνηση του 2023.

Ο αγώνας για τα 1000 Μίλια του Σίμπρινγκ είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Φωτογραφίες: WEC media

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!